...a ono stacza się do wody
W poniedziałkowe popołudnie samochód wpadł do wody przy ulicy Loggerstraat w mieście IJmuiden (Holandia). Właściciel samochodu poszedł coś załatwić zostawiając auto na luzie bez hamulca ręcznego po czym mógł tylko bezradnie patrzeć jak jego samochód wpada do wody. W aucie nikogo nie było, zostało ono później wyciągnięte z dna kanału.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
F................n
2025-01-21, 18:01
Darmowa myjnia. Taktyk
Jest czego żałować auto za 500 euro
do polski przyjedzie i sprzeda jak nowe ;d
Prawa reka zgieta, ale zapomnial, ze torebke zostawil w aucie. to gejowska ustawka na tiktoka. On odrazu szedl po nagranie z monitoringu zeby sie pochawalic jakim to on jest gluptaskiem.
JoSeed napisał/a:
To było samobójstwo 🤔
zgadza się bo ktoś w aucie przez monet hamulec wcisną.
Dobrze że małe auto, wrzuci do słoika z ryżem i będzie hulać.
Chcial sie zloma pozbyc i zglosic kradziez jeszcze
Też mi się wydaje, że to było celowe, nie wiem, jakaś próba wyłudzenia odszkodowania czy coś. Auto ruszyło zanim zamknął drzwi, jak tego nie zobaczył (mało prawdopodobne) to musiał poczuć.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
Jak Bog rozdawal rozum, to Holendrzy stali w kolejce po wzrost.
Kto tu mieszka dluzej ten wie o czym mowie...
Krótko mówiąc poszło się j🤬
porsche micra, moja małżonka była szczęśliwym posiadaczem, pamiętam jak się obsrałem, gdy rozpędziła ten wehikuł do 180 i wyprzedzała dzieciaki, które nagrywały ile to jadą w e46 xD