Od 10 lat nie paliłem zielska jakoś tak po liceum nie było z kim ;p dzisiaj odwiedzając rodziców zaczepiłem rękawem i oderwał mi się guzik, niestety pękł w pół. Więc pytam się matuli czy nie ma jakiegoś to bym sobie przyszył od razu bo ja w domu takich rzeczy nie posiadam. Matula mówi że babcia chyba miała w tej swojej puszce z guzikami ale ona nie wie. No więc schodzę do piwnicy szukać rzeczy babci i po kilku minutach znajduję ową puszkę a raczej pojemnik po ciastkach marki Wedel ;p Potrząsam i słyszę że w środku grzechoczą guziki. Otwieram, Patrze a w środku guziki a na nich 2 lolki jeszcze w woreczku Pierwsza myśl WTF ?? I nagle oświecenie... kurwa to są te 2 lolki które kiedyś schowałem tak żeby matula nie znalazła ale zapomniałem gdzie, przez prawie rok chodziłem osrany ze je znajdzie zanim ja to zrobię aż w końcu uznałem że chyba jednak musiałem je spalić bo nigdzie nie ma a fundamentów nie będę rozkopywał No i tak teraz jak wróciłem do domu siedzę sobie upalony i rozkminiam, kurwa przez 10 lat nikomu w domu nie odpruł się guzik ??? jprd a babcia przez tyle lat je zbierała odpruwała nawet ze starych ciuchów i zawsze powtarzała że się przydadzą i miała racje Dzięki babciu kochana nawet nie zdajesz sobie sprawy jaki jestem szczęśliwy że je miałaś a ja je dzisiaj znalazłem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tak skitralem 5g i znalazlem 1.5 roku puzniej akurat . na urodziny
@up
Styki mu się popaliły od marihuany.
Styki mu się popaliły od marihuany.
Wspaniała historia, pełna skrywanych tajemnic, strachu i finalnej radości. Nic tylko wziąć szklaneczkę bourbonu, usiąść w wygodnym fotelu i delektować się tą powieścią.
Masz słabą pamięć, lolków była cała pucha. Babka Ci wyjarała puche lolków, a guziki tam to strategiczna zagrywka. Myślisz, że czemu babka tylko przyszywała guziki? I to bardzo często.
Śmiechom nie było końca...
I wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Koniec.
ja dwa lata po opuszczeniu studiów znalazłem kostkę haszu skitraną w krawacie. takie znalezisko:)
Masz 30 lat i używasz takich sformułowań jak: "WTF", "jprd", ??, ???, ;p
Nie wiem czy to od zielska, czy wrodzone, ale jak na 30 lat zachowujesz się jak niedorozwinięty gnój.
Nie wiem czy to od zielska, czy wrodzone, ale jak na 30 lat zachowujesz się jak niedorozwinięty gnój.
I ta fantastyczna historia ma 305 browarów. Coś tu jest nie tak. Spoko, znalazłeś coś fajnego pod długim czasie ale... to nie jest materiał na sadistic....
Fdslatghdlks napisał/a:
Masz 30 lat i używasz takich sformułowań jak: "WTF", "jprd", ??, ???, ;p
Odezwał się gość co ma 28 lat i w awatarze pepe z blantem ;] łuu chuu dosrałeś mi po całości
Pracuje często z młodymi ludźmi nawet o 10 lat i mam takie a nie inne podejście co sprawia że praca jest przyjemniejsza, no ale pewnie według ciebie powinienem sobie tak jak ty zaaplikować w dupę kij od miotły i koper pod nosem ale ty pewnie gejowska kozią bródkę nosisz bo cie dalej w monopolowym o dowód pytają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów