olsztyn taxi wymuszenie pierwszeństwa taksówkarz złotówa debil cham
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
NO skanda!oneoneone11 A co dalej się działo? Jakiś urwany ten film.. :/
kurwa juz nie mogłeś go przepuścić? tylko trzeba trąbić i nie wiadomo co robic... ja pierdziele, widziałes ze jedzie trzba było minimalnie zwolnic i było by git.. ale co zrobic jak sie jest wieśniakiem. ciekawe czy ty szczesliwy jestes jak nikt cie nie chce wpuścić a sie spieszysz odpowiedz sb szczerze sam
Ale ci wymuszał, o ja pierdolę. A kierunek w prawo miałeś wrzucony? A tak ogólnie to odpierdziel się od tej korporacji. Nowe samochody (mnie to akurat wali), bardzo szybki dojazd, powiadomienie SMS i najniższe ceny w mieście.
Przecież widać pacanie, że specjalnie przyśpieszyłeś.
Przecież widać pacanie, że specjalnie przyśpieszyłeś.
Zeby zarobic i wyzyc w tym kraju trzeba zapierdalac, albo kombinowac. Oni sie po prostu spiesza.
Jak wzywasz taksowke po imprezie, to napewno sapiesz gdzie te chuje sa kiedy ich potrzeba.
Jak wzywasz taksowke po imprezie, to napewno sapiesz gdzie te chuje sa kiedy ich potrzeba.
Panie. żebyś wiedział co się w Warszawie odpierdala!
Nie dość że mają te swoje buspasy to jeszcze się perfidnie wpi3rdalają i spychają z drogi. Na debili klaksonu nie oszczędzam.
Raz tak dawałem że aż się spalił
Nie dość że mają te swoje buspasy to jeszcze się perfidnie wpi3rdalają i spychają z drogi. Na debili klaksonu nie oszczędzam.
Raz tak dawałem że aż się spalił
Co za debile @up, złotówa bezczelnie zajeżdża drogę, tu puszczenie gazu, czy przepuszczenie nie wchodzi w drogę, musiał hamować. Potem taxiarz jeszcze hamuje za trąbienie. Mam nadzieję, że dostał wpierdol.
A wiesz chociaż jak tam leci droga z pierwszeństwem? Bo żeby pojechać tak jak kamerujący trzeba mieć wbity prawy kierunek. Jeszcze coś ci podpowiem, ci taksiarze co jadą w lewo, jadą w 99% pod szpital. I skończ pierdolić, tu żadnego wymuszenia nie było. To kamerkoman sam je spowodował.
0:07-0:10 a Ty czy człowiek za kółkiem wykazałeś się fantazją.
Ludziska idą przez pasy (fakt przez wysepkę )ale zatrzymać się by wypadało.
Wymuszenie to wymuszenie.
Źdźbło w czyimś oku widzimy a belki w swojej dupie już nie.
Ludziska idą przez pasy (fakt przez wysepkę )ale zatrzymać się by wypadało.
Wymuszenie to wymuszenie.
Źdźbło w czyimś oku widzimy a belki w swojej dupie już nie.
@crankshaft, ty chyba prawko w chipsach albo w tv widziałeś. Zobacz sobie 0:35 jak leci znak pierwszeństwa i jak prawidłowo auto przed nagrywającym zostało przepuszczone a taksiarz zajechał drogę. To że skręcił w prawo za taksiarzem nie ma znaczenia, bo raczej chciał przerowadzić z nim debatę na temat kodeksu drogowego..
Wymuszenie to wymuszenie. Zobacz jak jest znak pierwszeństwa a później się odzywaj. Nie ważne gdzie jechał i tak miał pierwszeństwo.
A złotówa kawał kutasiarza, nie dość że ominął po malowance i ciągłej tych co czekali do skrętu to jeszcze zajechał drogę i się sadzi. Ja bym filmik ze złamasem podesłał gdzie trzeba, kilka stówek i punktów ukróci jego temperament. No chyba że nauczkę dostał, niewidoczną na filmiku.
crankshaft napisał/a:
A wiesz chociaż jak tam leci droga z pierwszeństwem? Bo żeby pojechać tak jak kamerujący trzeba mieć wbity prawy kierunek. Jeszcze coś ci podpowiem, ci taksiarze co jadą w lewo, jadą w 99% pod szpital. I skończ pierdolić, tu żadnego wymuszenia nie było. To kamerkoman sam je spowodował.
Albo jesteś złotówą z Green Taxi albo nie masz prawa jazdy. Przyjrzyj się sytuacji, zobacz jaki szereg wykroczeń (oprócz wymuszenia) popełnił złotówa.
A co, gdyby jechał jak jest pierwszeństwo to wymuszenia by nie było?
EDIT: Zdrowo wam się niektórym we łbach popierdoliło, złotówa jebie w huja, omija malowanką przez ciągłą inne samochody (zauważcie że stoi na malowance na której znalazł sie jadąc z pasa do jazdy zgodnie z pierwszeństwem), wymusza pierwszeństwo, na koniec wbija heble i krzyczycie że nic się nie stało? Potencjalni kierowcy PKS z prawem jazdy z paczki czipsów, oczywiście cebulowych.
@crankshaft jesteś pierdolonym debilem. Kierunkowskaz wrzucasz kiedy zmieniasz kierunek jazdy a nie jak zjeżdżasz z drogi z pierwszeństwem. Prawko jeśli je masz to chyba tylko z paprykowych. Taksówkarz jest bucem ale na to pomaga tylko ołów kaliber 5.56, ostrzegawczy magazynek w tył głowy na pewno ostudziłby jego zapał do szybkiego wymuszania. Jak dla mnie taki kretyn od teraz powinien móc tylko prowadzić wózek inwalidzki... swój.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów