Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyjeżdżając z podporządkowanej drogi, jego obowiązkiem
jest się kurwa upewnić, że ma taką możliwość
Za to kierowca tirowca - pierwsza klasa. Szacun za umiejętności
przyjrzyj sie tumanie, że tirowy zjebaniec zaczal wyprzedzanie na ciągłej.
a jak to jest na wsiach?? wyjezdzasz z bocznej jakiejs z prawej np daleko jedzie tir ty zdazysz wyjechac w prawo w jego strone a ktos zaczal go juz wyprzedzac ale ty go nie widzisz na wsiach niema pasow liń na drogach ...
To jak nie ma pasów to można takie szopki odpierdalać?
Nie ma bata że nie był najebany.
Kara pieniężna nie pomoże, więzienie też. Powinni go napierdalać kijami aż będzie fioletowy jak bakłażan.
A ten stoi zamiast spierdalac ...kurwa w bok ,wbijasz wsteczny no reagujesz ....
Taaa, ale nie zdążyłby się zesrać
Ewidetna wina debila, który nagrywa
jest się k***a upewnić, że ma taką możliwość
Że kurwa co? Serio?
przyjrzyj sie tumanie, że tirowy zjebaniec zaczal wyprzedzanie na ciągłej.
...zaczyna awaryjne hamowanie spowodowane wymuszeniem pierwszeństwa przez nagrywającego.
Ty ślepy, czy połączenie przyczyny ze skutkiem przerasta twoje możliwości?
Tutaj też znajdą się obrońcy butelkoszczocha?
Promujesz ten nowy zwrot, jakbyś go sam wymyślił.
P.S. Nie jestem kierowcą ciężarówki.
...zaczyna awaryjne hamowanie spowodowane wymuszeniem pierwszeństwa przez nagrywającego.
Ty ślepy, czy połączenie przyczyny ze skutkiem przerasta twoje możliwości?.
Awaryjne hamowanie to on zaczyna ale kilka chwil po tym jak nagrywający wyjechał z ulicy podporządkowanej. Jesli nie wyprzedzal na skrzyzowaniu to widocznie zapierdalal za szybko i odbil w prawo ( w momencie, kiedy samochod przed nim troche zwolnil ).
Napierdalasz tu i przyczynach ze skutkiem a sam tematu nie ogarniasz. Nie osmieszaj sie sieroto przyczynowo-skutkowa.
Ewidetna wina debila, który nagrywa
jest się kurwa upewnić, że ma taką możliwość
Ty kurwa mam nadzieję że nie jeździsz niczym innym jak rowerem po bułki
Jeżeli ktoś tu wini nagrywającego to jest totalnym przyjebem, cwel z tira na ciągłej w zabudowanym, gość włączył się do ruchu na swój pas upewniając się, że nic na nim nie jedzie, nie spodziewał się, że dostawca konserw odpierdoli taki manewr.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów