📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale go musiały oczy napierdalac
Cierpliwie oglądałem do samego końca z nadzieją, że w końcu jebnie... Trzyma w napięciu ale browara ni chuja nie będzie.
Najlepiej zatrzymac sie, jebnac pare pompek, przysiadow i napierdalac dalej. Napierdalanie sie po ryju tez pomaga. Mowi wam kierowca busa na przerzutach.
Spotyka się w barze dwóch kierowców ciężarówek:
-Stary, chyba kończę z tym zawodem.
-Czemu?
-Zawsze o 4-tej rano zasypiam za kółkiem.
-Nie przejmuj się, mam na to sprawdzony sposób: O 4-tej wychyl łeb przez szybę i krzyknij głośno 3 razy: Nie będę spał!
Kierowca z przypadłością jak usłyszał tak zrobił.
Następnego dnia truckerzy spotykają się w tym samym miejscu.
-I jak, zadziałało?-pyta pierwszy
-Ni ch*ja. Krzyknąłem 2 razy i dalej już nic nie pamiętam. Obudziłem się, auto w rowie leży, łeb zakrwawiony...
-A szybę opuściłeś?
-No właśnie nie.
Materiał własny.
-Stary, chyba kończę z tym zawodem.
-Czemu?
-Zawsze o 4-tej rano zasypiam za kółkiem.
-Nie przejmuj się, mam na to sprawdzony sposób: O 4-tej wychyl łeb przez szybę i krzyknij głośno 3 razy: Nie będę spał!
Kierowca z przypadłością jak usłyszał tak zrobił.
Następnego dnia truckerzy spotykają się w tym samym miejscu.
-I jak, zadziałało?-pyta pierwszy
-Ni ch*ja. Krzyknąłem 2 razy i dalej już nic nie pamiętam. Obudziłem się, auto w rowie leży, łeb zakrwawiony...
-A szybę opuściłeś?
-No właśnie nie.
Materiał własny.
Sam jestem kierowcą , i nie pochwalam takiego zachowania . Chce Ci się spać TO SPIERDALAJ na dzikusa , na pompę w las byle gdzie , nie dość że sobie organizm psujesz to możesz też komuś popsuć zdrowie , a nie daj boże zabić. Naoglądałem się u gebelsów jak nie jeden Białorusin , Rosjanin , Litwin i cała ta hałastra ze wschodniej granicy zasypiało i bęc przez bariery na przeciwny pas i czołówka . Więc ja się pytam CZY TO JEST KURWA NORMALNE ? .
a morał tej bajki jest krótki i niektórym znany... kierowca zaspany jest gorszy niż najebany...
Na bycie śpiącym nie ma sposobu, ni to lanie po ryju ni to pompki, zapierdalanie ma taki sam efekt może pół godziny będzie lepiej. Dobrze jest pierdolnąć kawę i od razu przespać się 15-30 minut.
To juz wiadomo skąd tyle hardów z udziałem ciężarówek.
w 1:14 zjazd lekko na pobocze troche go pobudził stwierdzam z doświadczenia, że lanie po mordzie, łeb pod wode, pompki, przysiady, podskoki i co tylko dają efekt 3minutowy. guarana w kapsułkach daje rade.
o kurwa wiem coś o tym... po 3 dniach bez spania wracałem w nocy z wesela i nie pamiętałem drogi jaką przebyłem przez ostatnie 30min, obraz miałem rozmazany i jechałem chyba z 40-30km/h...
Najlepiej stanąć na 15 minut na stacji, oprzeć głowę o zagłówek i zamknąc oczy jeśli nie chcecie zasnąć, potem wypić redbulla, parę przysiadów lub pompek, kilka kółek zrobić wokoło auta i możemy jechac dalej.
Warto to zrobić nawet jesli ma się 20 minut do odmu, trzeba pamiętac o tym, że zamkniecie oczu na 10 sekund spowoduje, że obudzisz się u Bram Valhalli...
Warto to zrobić nawet jesli ma się 20 minut do odmu, trzeba pamiętac o tym, że zamkniecie oczu na 10 sekund spowoduje, że obudzisz się u Bram Valhalli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów