Własne więc nie było na pewno. Rozmowa z podczas jazdy z taryfą w Warszawie. Zacząłem nagrywać w trakcie ale i tak sporo dobrego. Na początku trochę słabo słychać ale potem już sama śmietana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ze złotówy taki jebaka, że jak na wieś jedzie to krowy na dupach ze strachu siadają.
Velture napisał/a:
Geny po rodzicach i dziadkach masz. UBecja i te sprawy. Nagrywać kogo się da.
nie sraj tak żarem, przecież numer boczny twojego starego nie jest w nagraniu podany, full anonimowość a taryfiarz w rodzinie to znowu nie taki wstyd, wiec koledzy z klasy nie beda sie z ciebie smiali ;]
@up
Chujowa riposta panie ubecja
Pącki napisał/a:
@up
kolejny syn złotówy widze, nie ma co sie dziwic jak to takie jebaki, matka pewnie z pigalaka
@up
Nie pogrążaj się dalej z tymi ripostami bo ci nie wychodzą.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie pogrążaj się dalej z tymi ripostami bo ci nie wychodzą.
Chyba raczej schizę po rządach PiSu - wszyscy na podsłuchu i szukanie afery na siłę
tranzystor napisał/a:
Chyba raczej schizę po rządach PiSu - wszyscy na podsłuchu i szukanie afery na siłę
Polecam sprawdzenie w goglach sobie ilości podsłuchów za rządów pis a obecnie za rządów po. Wtedy o tym media krzyczały bo pisiory jebane a teraz cisza bo po kochani. Wtedy afery na siłę. Teraz afery bez wysiłku i wszystkie kończą po 2 dniach. Była afera i cisza.
Bitch please.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów