Własne więc nie było na pewno. Rozmowa z podczas jazdy z taryfą w Warszawie. Zacząłem nagrywać w trakcie ale i tak sporo dobrego. Na początku trochę słabo słychać ale potem już sama śmietana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Geny po rodzicach i dziadkach masz. UBecja i te sprawy. Nagrywać kogo się da.
W paszczu kurwa na koniec poszło hahahaha jak ty kurwo ciągniesz, że mi opadł dobry typ haha
Jak się można chwalić, że bzyka się kurwy z pigalaka ? Facet albo stary brzydki kawaler i nic nie może wyrwać, albo żona mu nie daje.Przecież taka kurwa każdemu pociągnie bez wyjątku.Jeszcze się tym chwalić obcemu facetowi żenuła.
Pierdolił dzieciakowi bajkę z kilometry leciał.
A swoją drogą na takich opowiadaczy jest nazwa.
Erotoman gawędziarz.
Pożyjesz dzieciaku to się w balona walić.
A swoją drogą na takich opowiadaczy jest nazwa.
Erotoman gawędziarz.
Pożyjesz dzieciaku to się w balona walić.
Twój śmiech mnie rozbroił, jest zaraźliwy
On ci tak pierdolił, żebyś sam się odezwał, że mu za kurs obciagniesz..
Typowy dryndziarz / złotówa: zapasiony, w śmierdzącym swetrze z napisem "team boys", ale kurwa z gadki to światowiec i jebaka. Gdyby krowa majtki nosiła, to by w życiu cipy nie widział, pajac jebany...
@placeboholiczka ja się lepiej śmieję. Wpadnę w przyszłym tygodniu do Ciebie, hmm? pośmiejemy się trochę
EwelinyStara napisał/a:
Też bym się zajebiście potrafił śmiać gdybym również miał małego fiuta, plus za dystans do siebie.@placeboholiczka ja się lepiej śmieję. Wpadnę w przyszłym tygodniu do Ciebie, hmm? pośmiejemy się trochę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów