Z dobrych informacji nagranie wylądowało na pilocji, spaślak został ukarany dwudziestoma punktami karnymi i sprawa przeciw niemu została skierowana do sądu. Grozi mu nawet 30 000 złotych kary
Z dobrych informacji nagranie wylądowało na pilocji, spaślak został ukarany dwudziestoma punktami karnymi i sprawa przeciw niemu została skierowana do sądu. Grozi mu nawet 30 000 złotych kary
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Typ miał dość czasu aby spokojnie zwolnic i dać wjechać TIRowi, ale zabolało go, że nie zdążył go zablokować...
Ciekawe, że filmik dźwięku nie ma. Myślę, że sporo by się wyjaśniło.
Czasem piszesz do rzeczy, a czasem tak jakbyś był chory na umyśle albo robił sobie jaja i celowo prowokował.
To chyba choroba dwubiegunowa. Raz normalny raz nie.
Chuja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
nie rób kurwy z logiki
Autostrada, dwa pasy w jedną stronę. Lewym jadą wszyscy 160 km/, prawym TIRy 90 km/h.
Nie mam ciśnienia, więc jadę w sznureczku prawym. Równo z innymi. Podjeżdża mi pod zderzak TIR i mruga długimi. Codziennie mam taką sytuację.
O chuj im chodzi?
Taka sytuacja:
Autostrada, dwa pasy w jedną stronę. Lewym jadą wszyscy 160 km/, prawym TIRy 90 km/h.
Nie mam ciśnienia, więc jadę w sznureczku prawym. Równo z innymi. Podjeżdża mi pod zderzak TIR i mruga długimi. Codziennie mam taką sytuację.
O chuj im chodzi?
Wpierdzielasz się między wódkę a zakonskę.
Wydaje mi się,że nikt nie chce jechać za taką parową i patrzeć się co chwila czy czegoś nie odjebie
Ty to się z gównem głowami zamieniłeś chyba.
morda czarna kurwo!
Jakie to są te cywiliziwane kraje? USA? Francja?
NIew. Niemcy, szwajcaria. Ja wiem że wieśniaku siedzisz na swoim wypizdowie i gówno w życiu wodziałeś ale jak kiedyś juz będziesz miał jakies pieniuądZe to jedz poza ten swój zayebany wieśniacki kraj i zobacz jak zyją i zachowują się inni ludzie. A do niderlandow jak przyjedziesz to ci odpiewroli bo takich ludzi jak tutajk to nie ma nigdzie. No ale co ty możesz wiedziec tępaku z zadupia.
Ty to się z gównem głowami zamieniłeś chyba.
Za to ty nie masz sie csym zamieniać bo masz tak najebane że masakra. Typowy pierdolony polaczek z małym chujem. Więśniak, parówa, cymvbął debil i imbecyl. Jak jeszcze można nazwać takiego chuja jak ty?
Chuja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
Tak miał czekać aż będzie miał drogę wolną, jak ma problem z nerwami to niech zajmie się hodowlą gołębi
morda czarna kurwo!
NIew. Niemcy, szwajcaria. Ja wiem że wieśniaku siedzisz na swoim wypizdowie i gówno w życiu wodziałeś ale jak kiedyś juz będziesz miał jakies pieniuądZe to jedz poza ten swój zayebany wieśniacki kraj i zobacz jak zyją i zachowują się inni ludzie. A do niderlandow jak przyjedziesz to ci odpiewroli bo takich ludzi jak tutajk to nie ma nigdzie. No ale co ty możesz wiedziec tępaku z zadupia.
Za to ty nie masz sie csym zamieniać bo masz tak najebane że masakra. Typowy pierdolony polaczek z małym chujem. Więśniak, parówa, cymvbął debil i imbecyl. Jak jeszcze można nazwać takiego chuja jak ty?
przeczytałem i myślę:
- anafabeta
- najebany
- tępy tirowiec
Doszedłem do wniosku, że wszystko.
Jeśli jadący droga nadrzędna musi nawet TYLKO ściągnąć noge z gazu to już jest wymuszenie idioto.
Nie pisz bzdur. Miej świadomość, że - w przeciwieństwie do ciebie - są tu osoby posiadające prawo jazdy i ci takie idiotyzmy nie przejdą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów