Z dobrych informacji nagranie wylądowało na pilocji, spaślak został ukarany dwudziestoma punktami karnymi i sprawa przeciw niemu została skierowana do sądu. Grozi mu nawet 30 000 złotych kary
Z dobrych informacji nagranie wylądowało na pilocji, spaślak został ukarany dwudziestoma punktami karnymi i sprawa przeciw niemu została skierowana do sądu. Grozi mu nawet 30 000 złotych kary
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
Nie martw się 30 000 nie dostaniesz tylko troche mniej
Chuja a nie wymusza. Miał wolne to wjechał, a ze jest długi i gamoń musiał zahamować to oddzielna kwestia. TIR miał czekać aż rondo opustoszeje żeby móc wjechać? Przy tym ruchu czekałby pewnie pare godzin. Domyślam się ze pustak z osobówki otrąbił, a co wydarzyło się później to nie wiem, albo puściły nerwy kierowcy TIRa, albo wręcz przeciwnie próbował przepuścić nerwusa na przystanku, ale ten przyhamował i może nawet długimi strzelił. Wtedy gość w osobówce byłby tu największym zjebem.
Czasem piszesz do rzeczy, a czasem tak jakbyś był chory na umyśle albo robił sobie jaja i celowo prowokował.
dopóki nie napisałeś tego posta tylko Twoi znajomi wiedzieli że jesteś debilem. Teraz już cały sadistic z ciebie polewa
Kurwa ten sam film oglądałeś? Wiadomo. Nagrywający się przyjebał nie wiadomo o co. Ale ten pedał z ciężarówki niech spierdala. Parówa jebana. Niech żre gówno jak się zachować nie potrafi. Pozdrowić osobówkę gestem Lichockiej i koniec sprawy.
Jestem kierowca zawodowym tyle ze w usa osobiscie uwazam ze kierowca Tira oprocz punktow I speawy w sadzie powinien wpierdol dostac
Międzynarodowe prawo wpierdolu, klasyka.
Jeśli jadący droga nadrzędna musi nawet tylko ściągnąć noge z gazu to już jest wymuszenie idioto.
a ta jebana parówa z puszki nie mogła go wpuścić? Zo za społeczeństwo. Jebane pierdolone buraki z kraju z gówna i kartonu. Daleko, naprawdę w chuj daleko nam do cywilizowanych krajów. TY każdy jest panem w swoim gównie za 1500zł. Ech...
Jakie to są te cywiliziwane kraje? USA? Francja?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów