Z serii: "Czy wiesz, że...?", z dedykacją dla kierowców, którzy uważają, że kierunkowskazów używać nie trzeba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Z serii: "Czy wiesz, że...?", z dedykacją dla kierowców, którzy uważają, że kierunkowskazów używać nie trzeba.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najgorzej jest na tych jebanych rondach. Stoisz i czekasz jak ta pizda by wjechac na rondo, a jakis pajac zjezdzajac z niego nie włączy kierunku albo włączy go w ostatniej chwili tak, ze nie masz już szans by wjechac.
Najgorsze to moim zdaniem sa wyjazdy z ronda lub zjazdy z bardzo niskim katem wzgledem glownej drogi, kiedy kierunkowskaz nie odskakuje, a za moment jest droga w prawo... Sam przez to prawie sie wpieprzylem ze 2 razy przed samochod, a raz komus taka niespodzianke zrobilem;/ Chujstwa nie slychac jak sie za glosno muzyki slucha.
Z cyklu - autor posta musi poprzeglądać kilkanaście stron hardów by odróżnić sadola od kwejka.
Autorze, a któż Cię wkurwił tymi kierunkami ostatnio, że to wrzucasz?
Ogólnie jak najbardziej polecam! Ostatnio na obwodnicy baran na blachach ELA XXXX też nie użył kierunków i zaczął zjeżdżać na mój pas, gdy go wyprzedzałem. Oczywiście klakson co by zrozumiał, że jadę obok niego... to jeszcze miał pretensje do mnie, że jest niedojebany.
Ogólnie jak najbardziej polecam! Ostatnio na obwodnicy baran na blachach ELA XXXX też nie użył kierunków i zaczął zjeżdżać na mój pas, gdy go wyprzedzałem. Oczywiście klakson co by zrozumiał, że jadę obok niego... to jeszcze miał pretensje do mnie, że jest niedojebany.
No to teraz posłuchajcie:
Mam już jebnięte parę set tysiecy km, jeżdźe jako przedstawiciel 7dmy rok. I co do tych kierunkowskazów, powiem wam jedno. Nie zawszę daję i powiem wam dlaczego. Ktoś kto już zautomatu wklepuje migacz, i jest święcie przekonany o tym że skoro zasygnalizował skręt to wszyscy już o tym wiedzą i może skręcac. Gówno prawda! Widziałem już takich automatyków, i debili którzy zapierdalali i w jnich się wpierdalali. Zawsze ale to przed każdym skrętem upewnij się czy migacz faktycznie jest Ci potrzebny. Zwiększa to twoje bezpieczeństwo 10 krotnie, zerkniesz w 1, 2,3 lusterko rozglądniesz się i masz zawsze WIĘKSZĄ szansę na wyczajenie jakiegoś zapierdalającego debila 200+ który ma w dupie że ty sobie mrugasz światełkiem, a Ty jesteś święcie przekonany o tym że jak już migacz wrzuciłeś to droga wolna. OCZY DOOKOŁA GŁOWY I PRZYCZEPNOŚCI PANOWIE
Mam już jebnięte parę set tysiecy km, jeżdźe jako przedstawiciel 7dmy rok. I co do tych kierunkowskazów, powiem wam jedno. Nie zawszę daję i powiem wam dlaczego. Ktoś kto już zautomatu wklepuje migacz, i jest święcie przekonany o tym że skoro zasygnalizował skręt to wszyscy już o tym wiedzą i może skręcac. Gówno prawda! Widziałem już takich automatyków, i debili którzy zapierdalali i w jnich się wpierdalali. Zawsze ale to przed każdym skrętem upewnij się czy migacz faktycznie jest Ci potrzebny. Zwiększa to twoje bezpieczeństwo 10 krotnie, zerkniesz w 1, 2,3 lusterko rozglądniesz się i masz zawsze WIĘKSZĄ szansę na wyczajenie jakiegoś zapierdalającego debila 200+ który ma w dupie że ty sobie mrugasz światełkiem, a Ty jesteś święcie przekonany o tym że jak już migacz wrzuciłeś to droga wolna. OCZY DOOKOŁA GŁOWY I PRZYCZEPNOŚCI PANOWIE
Chyba to sobie wydrukuje i będę rozdawał na drodze
Snoopek napisał/a:
Z cyklu - autor posta musi poprzeglądać kilkanaście stron hardów by odróżnić sadola od kwejka.
Baran baranem, ale już tłumaczę.
Sadistic.pl nie jest od tego, żeby zamieszczać tu jakieś sadystyczne (tylko i wyłącznie) rzeczy jeśli tak uważasz to:
1. idź w chuj na harda
2. idź w chuj na 2hard'a
Strona główna służy do tego, żeby wrzucać tu rozmaite obrazki oraz artykuły. Dlatego ten właśnie zamieściłem w dziale "Inne czarności", który z łatwością możesz ignorować, przez kliknięcie przycisku "Ignoruj tematy z działu inne czarności" (czy jakoś tak)
Poza tym, co ty mi kurwa możesz powiedzieć o sadisticu mając tutaj trzy czy czterodniowy staż...
Ej autorze - od nas warszawiaków się odczep ok?
@asdf ,może zrobisz jeszcze " pokaz slajdów" do czego służą pasy na parkingach oddzielające miejsca postojowe. Nie wiem jak Was ,ale mnie to wkurwia jak pizdy stają gdzie popadnie kasując dwa, a nawet trzy miejsca na parkingu.
A i jeszcze rowerzyści jeżdzący bez świateł poza miastem w nocy.Ci to mnie wkurwiają,żeby chociaż jakąś kamizelkę odblaskową !
A i jeszcze rowerzyści jeżdzący bez świateł poza miastem w nocy.Ci to mnie wkurwiają,żeby chociaż jakąś kamizelkę odblaskową !
- Przepraszam! Czy nie używa pan kierunkowskazów ze względu na orientację seksualną?
- Że co?
- Włączaj migacz, pedale!
- Że co?
- Włączaj migacz, pedale!
Sciur napisał/a:
@asdf ,może zrobisz jeszcze " pokaz slajdów" do czego służą pasy na parkingach oddzielające miejsca postojowe. [bla, bla, bla]
1. Nie zrobię, bo takie coś już było (chyba) i to, jakoś nie wpływa bezpośrednio na bezpieczeństwo jazdy.
2. To zgłoś coś takiego do odpowiednich służb bo z tego co mi wiadomo, rowerzysta ma obowiązek po zmroku (czy jakoś tak) używać świateł oraz (ew. lub) kamizelki odblaskowej. Nie masz świateł w rowerze / kamizelki odblaskowej - idziesz na nogach, proste.
ja jeżdżę bez bo mi szkoda prądu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów