Kilka świeżych faili od TNL
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Kilka świeżych faili od TNL
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kwiecień plecień bo przeplata troche faili z zeszłego lata
ale za ostatnią idiotkę to piwko postawię niech cierpi bezmózg buahaha
najlepszy ten rajdowiec...
udło mu się uratować przed wypadniętciem z trasy...
...pizda i w rów
udło mu się uratować przed wypadniętciem z trasy...
...pizda i w rów
Biedna ostatnia dziewoja, tak się obetrzeć, z pewnością bolało. Aż mi jej żal się zrobiło...
Żartuję, podobało mi się, LUBIE TO!
Żartuję, podobało mi się, LUBIE TO!
Nieraz woziłem się na masce i nieraz woziłem tak innych ludzi... Ale, kurwa, nigdy nikt z kierowców nie wpadł na tak genialny pomysł, żeby gwałtownie hamować - to musiała być CHAMaryka...
A ostatni filmik... Bitch please... Laska sama się prosiła! No kurwa - na takich małych kółeczkach, z taką prędkością...
I do tego BOSO!!!!
Mamy zwyciężczynię tegorocznej gali rozdania Nagród Darwina.
Tak rzekłem ja,
Abdul Mehmed Sahim Mastah Junior Joystick Pierwszy
A ostatni filmik... Bitch please... Laska sama się prosiła! No kurwa - na takich małych kółeczkach, z taką prędkością...
I do tego BOSO!!!!
Mamy zwyciężczynię tegorocznej gali rozdania Nagród Darwina.
Tak rzekłem ja,
Abdul Mehmed Sahim Mastah Junior Joystick Pierwszy
0.34 przypierdolił jak Tupolew w brzozę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów