I w końcu nadchodzi ulga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ta w samochodzie zrobiła dokladnie to samo
tarcer123 napisał/a:
Ale o co chodzi???
Zrozumiesz jak kiedyś będziesz się spotykał z dziewczyną.
Tak właśnie myślałem...
Żeby sobie chłop we własnym domu nie mógł pierda puścić? Co w tym głupiego?
bodzio667 napisał/a:
Głos po pierdzie sugeruje, że machał chłopakowi.
Widzę, kolega ma doświadczenie.
Pierd ulgi .....kto choć raz podczas randki nie musiał wstrzymywać niech pierwszy rzuci kamieniem.
Kiedyś pomagałem kumplowi wnosić materiały budowlane do remontu kuchni i łazienki i zachciało mi się na posiedzenie tym bardziej że brzuch miałem napompowany ale u niego kibel już był zdemontowany. Powiedział mi żebym skoczył do mieszkania jego brata jest na przeciwko moich drzwi i że jego nie ma ale drzwi są otwarte. Myślę jego brat mieszka sam, a jak go nie ma to poszaleję. Odwaliłem taki dosyć głośny koncert basowy na jego kiblu i po wszystkim wychodzę patrzę a tu stoi jego dziewczyna w korytarzu (dziewczyną jest jego od kilku dni więc nie wiedziałem że ma) podeszła uśmiechnęła się i przedstawiła. To było najbardziej obciachowe zapoznanie w moim życiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów