Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
Kim Don Tusk
N................5 • 2012-07-01, 19:52
Patrząc co ten "pan" robi z naszym pięknym krajem na myśl przychodzi mi tylko jedno:

Mowa oczywiście o fali "samobójstw", a tak bardziej na bieżąco to temat obowiązkowych szczepień, o których szerzej tutaj: SZCZEPIENIA
Dokąd ten kraj zmierza?
Zgłoś
Wdr 2012-07-01, 19:55 27
do rewolucji mój kolego do rewolucji! i tak już te kurwy balansują na linie jak cyrkowce wystarczy jedna iskra i miasta zaczną płonąć bo ludzie podpalą skarbówke zusy chuje móje itp
Zgłoś
t................a 2012-07-01, 19:57 3
na temat tuska juz raz powiedzialem to dostalem warna
wiec pewnie nawet tutaj ta menda kontroluje wypowiedzi
Zgłoś
salmonellas 2012-07-01, 20:00

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
sdfgs 2012-07-01, 20:31
Najlepiej zróbmy tak jak w Syrii sadistic.pl/powstanie-w-syrii-vt87399.htm
Zgłoś
preliator 2012-07-01, 20:38 2
Widzę, że sadistic jest już wykorzystywany jako tuba polityczna. Nie pałam miłością do Tuska ale pamiętajcie - jeśli ktoś próbuje was do czegoś/kogoś zniechęcić, to sam ma w tym interes.
Zgłoś
sdfgs 2012-07-01, 20:47
the_owca, jak zdjęcie chuja z rasistowskim podpisem na główną wkleiłeś to się nie dziwię, że warna dostałeś
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-07-01, 20:52 6
MrDarkenRahl napisał/a:

....Mowa oczywiście o fali "samobójstw"...

To nie żadna fala samobójstw.
W Polsce od paru miesięcy krąży chciwy i podstępny seryjny samobójca. Mam nadzieję, że polskie służby bezpieczeństwa złapią go jak najszybciej, wydadzą wyrok na niego w formie dożywocia za nim znów kogoś zaatakuje.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Wdr 2012-07-01, 22:38 1
@up stary kurwa uważaj bo on może to czytać i co jak wpadnie Ci na chate hehe nie no prawda jest taka ludzie że dobrze wiemy że jest w naszym kraju chujowo i że to nie jest kwetia tego że Ty jestes kurwa z pis Ty z po i innych dziwnych tworów gdzie są ludzie którzy są normalni można ich zostawiać ale większość to zajebiści wałkarze i sorry zdrajcy własnego Państwa i Narodu więc kurwa może na chwile od betonować swój mózg i skończyć pierdolić i zrobić to dla Polski a nie kurwa wiecznie mówić że ja głosowałem na moja parte bo jest lepsza niż twoja i spierdalaj nieważne z jakiej jesteś kurwa klasy społecznej biedy czy bogaty nie ma co o to się kurwa pizgać że ja jestem bogaty to chuj wam w dupę biedni i że tylko biedni nawołują do zmian zaś biedy powie jebać was bogatych bo macie koryto to nie chcecie nic zmieniać bo to jest pojebane i prowadzi tylko do tego że jesteśmy w jakimś konflikcie między nami samymi a za naszymi plecami jebią nam takie wały że jak się świat nie skończy to skończy się Polska! tak trudno jest na chwilę o tym zapomnieć i zrobić coś dla kraju aby żyło się nam naprawdę lepiej i dostanej przecież rewolucja totalny rozpierdol to jest ostateczność myślę że jeśli wszyscy na chwilę zamkniemy swoje mordy i zaczniemy mówić jednym głosem bez podziałów to możemy odzyskać nasz Kraj co za problem zrobić partie znajdą się ludzie od gadania od myślenia jak to kurwa posklejać na chwile i zbudować coś nowego znajdzie się wszystko wystarczy chcieć zróbmy to dla Polski co mamy do stracenia jeśli i tak już straciliśmy w własnym kraju poczucie bezpieczeństwa tego że kraj ustanawia mądre prawo które ułatwia Ci życie i Cię chroni na własnym terenie a nie upierdala na każdym kroku i czym to się różni od komuny faszyzmu? niczym a nawet jest chujowesze bo dodano jeszcze do tego jeszcze zjebaną demokracją i co to ma być? ludzie przecież to już nawet nie jest śmieszne tylko tragedia chuj już w resztę bo od lat 80 można by było napisać książkę o jednym wielkim wale więc pierdolić to i idziemy wszyscy się napić!
Zgłoś
~Angel 2012-07-01, 22:45 17

chyba naszkrobałeś najdłuższe zdanie na forum
Zgłoś
pakicito 2012-07-01, 23:36 1
Cytat:

Widzę, że sadistic jest już wykorzystywany jako tuba polityczna. Nie pałam miłością do Tuska ale pamiętajcie - jeśli ktoś próbuje was do czegoś/kogoś zniechęcić, to sam ma w tym interes.

może taki interes, żeby się Polakom lepiej żyło?
Zgłoś
K................r 2012-07-02, 1:35 3
pakicito napisał/a:

może taki interes, żeby się Polakom lepiej żyło?

Na pewno napierdalanie postów na sadolu sprawi, że nam Polakom będzie się żyło lepiej
Zgłoś
fioletowyaligator 2012-07-02, 1:53 1
Wdr napisał/a:

do rewolucji mój kolego do rewolucji! i tak już te k***y balansują na linie jak cyrkowce wystarczy jedna iskra i miasta zaczną płonąć bo ludzie podpalą skarbówke zusy ch*je móje itp

Czy Ty mówisz serio?

Przecież widzisz, że jest rozpierdol wokoło. Twoim pomysłem jest zrobienie jeszcze większego bałaganu?

Jeszcze nie widziałem żeby ktoś karabinem zbudował szpital albo wyhodował krowę.

Do roboty!

Przypominam, że w demokracji są sposoby na zmianę rządu inne od zbrojnych.
Zgłoś
Moja_Pani 2012-07-02, 2:02
orka.sejm.gov.pl/Druki7ka.nsf/0/7BEE578C6AAB0E76C12579DD004EA0D4/$File/293.pdf

eczyzo.salon24.pl/430666,obowiazkowe-przymusowe-szczepienia
Zgłoś
ostatni 2012-07-02, 2:29 1
Cytat:

Przypominam, że w demokracji są sposoby na zmianę rządu inne od zbrojnych.

to już zależy kto rządzi mediami, sondażami i liczy głosy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów