📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hmm... co to za nuta?
postawiłem piwo tylko dlatego ,że szanuję wypowiedzi pana Korwin-Mikke!
Fajnie zmontowane to, piwko.
Ale za co polski naród musi tak cierpieć, zdobywamy się na niemożliwe czyny żeby wyjść z niewoli, ale jak już jesteśmy wolni to robimy wszystko żeby ją stracić i tak w kółko
Ale za co polski naród musi tak cierpieć, zdobywamy się na niemożliwe czyny żeby wyjść z niewoli, ale jak już jesteśmy wolni to robimy wszystko żeby ją stracić i tak w kółko
I właśnie takie imbecyle jak ty mnie rozpierdalają. Widzą tylko kaczora albo tuska. Co za tępe, popierdolone społeczeństwo.
I kto to mówi.
Czemu banda PO-PISowskich debilów widzi tylko czarne i białe?
Platformersi głosują na PO bo nie chcą PISu,
PISowcy głosują na PIS bo nie chcą PO,
Głosuje się ZA a nie PRZECIW bando idiotów.
Platformersi głosują na PO bo nie chcą PISu,
PISowcy głosują na PIS bo nie chcą PO,
Głosuje się ZA a nie PRZECIW bando idiotów.
niech mnie ktoś uświadomi - dlaczego w internecie tyle osób stoi murem za JKM a potem przychodzą wybory i jest taki wynik jaki jest?
PS: stukać sie kuflem z piwem...no jak prawdziwy facet
PS: stukać sie kuflem z piwem...no jak prawdziwy facet
@Pater patriae tak walczyli o wolność, że po 4 latach w demokratycznych wyborach wybrali ponownie komunistów.
magnez napisał/a:
wybierzmy kaczke-bedzie lepiej..buhahahahahahah
Dobitny przykład nagiego intelektualnie i ubogiego 'horyzontalnie'. Wybrać to ty się możesz na wybory i tam pokazać, jaki jesteś mądry. No ale skoro nie jesteś, co już udowodniłeś swoim przezabawnym ignoranckim postem, to nie ma się co dziwić, że taki chłam rządzi państwem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów