Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyjscie z UE i skupienie sie na handlu z Rosja. Zerwanie sojuszy z USA...
Dokładnie to chodzi o to żeby zjednoczyć się z bratnim narodem radzieckim tfu rosyjskim, a ta nowość i coś innego to GRU zamiast KGB.
Nie wiem kim trzeba byc by popierać samodestrukcje
Ja wiem ! fachowo to się nazywa użyteczny idiota
A biorąc pod uwagę ich wschodnie ciągoty to nazwa Konfederacja targowicka pasuje do tej bandy ruskich przydupasów zajebiście.
@up, czyli kaczor chce pograzyc kościół. Cholera mzoe na niego zagłosuje, nie wiedziałem.
No i nie wiedziałem że Pis zakazał sprzedarzy jabłek Rosjanom, albo że kupuje od Putina wegiel. Lepsze pierdolenie niż KOD-omitów
To że chuja wiesz nie znaczy,że to się nie dzieje,kupują węgiel od ruskich i to jeszcze z Donbasu.Wiesz możesz mnie przyklejać do każdych grup społecznych,mam na to wyjebane,ale ja po prostu nie jestem taką ameba,jak kurwa ty,że jak Kaczynski nasra mi na talerz,to przez łzy będę dar mordę że pyszne,dla mnie gówno pozostanie gównem.Ciebie nie interesuje co naprawdę robi Jarosław,bo kurwa wyznajesz kult jednostki na jego osobie.Krytykowałem zawsze wszystkich polityków i też za pewne rzeczy pochwalałem co zrobił JK,ale Jarek ma za dużo dziwnych powiązań,a do tego atakuję wolny rynek co dla mnie jako konserwatysty jest nie do pomyślenia,jak i dla innych prawdziwych Polaków ty skurwysynu ty
To że chuja wiesz nie znaczy,że to się nie dzieje,kupują węgiel od ruskich i to jeszcze z Donbasu.W
PiS nie kupował wegla z donbasu. Był to zwykły przemyt, na skale europejską, na sfałszowanych dokumentach. Nie bede ci tłumaczył oczywistej rzeczy że jak nieswiadomie kupiłes towar pochodzacy z przestepstwa to sam jestes ofiara, pospolity łachudro.
gornictwo.wnp.pl/do-polski-trafia-nielegalny-wegiel-z-donbasu,307605_1_0_0.html
Tak wiec nie licze łachudro pospolity że odszczekasz swoje wybroczyny, lepiej sie udław swoja zółcią.
I jakby rzadziło PO to pisałbym tak samo, pewnie byłbym lemingiem, ale nigdy nie popre kogos kto jawnie kolaboruje z wrogiem Polski.
wiadomosci.wp.pl/kontrowersyjna-kandydatka-konfederacji-lilija-moshech...
PiS nie kupował wegla z donbasu. Był to zwykły przemyt, na skale europejską, na sfałszowanych dokumentach. Nie bede ci tłumaczył oczywistej rzeczy że jak nieswiadomie kupiłes towar pochodzacy z przestepstwa to sam jestes ofiara, pospolity łachudro.
Ty wiesz że jest z donbasu, ja też to wiem, wszyscy kurwa wiedzą, pisowcy nie wiedzą, jo cię prosza
Do tego w poprzedniej kadencji to im ruski węgiel śmierdział
najgorsze w demokracji jest to ze jesika i sebix maja 50 %wiecej do powiedzenia przy urnie niz profesor politologii
z tego pierwszych sa miliony a drugich tylko setki
A mnie śmieszą takie teksty. Posłuchaj profesor Płatek o dzieciach w pedalskich zwiazkach. I co? Jej głos jest mądrzejszy i więcej wart niż Sebixa?
Ty wiesz że jest z donbasu, ja też to wiem, wszyscy kurwa wiedzą, pisowcy nie wiedzą, jo cię prosza
Do tego w poprzedniej kadencji to im ruski węgiel śmierdział
Wszyscy dowiedzieli sie po fakcie, równie dobrze mozna pisac że amerykanie kupuja gaz od ruskich. Wegiel też szedł na zachód.
energia.rp.pl/surowce-i-paliwa/gaz/9774-amerykanski-gaz-rosyjskiego-pochodzenia
Jak ktoś nie wie jak sie robi machloje to potem wypisuje takie głupoty. Nie wspomne że w Europie tez sie nabrali.
Po drugie embargo jest na Donbas, nie na Rosje, a ze trzeba sie uniezależnić od rosyjskich surowców energetycznych to zwykły fakt.
Tak wiec nie licze łachudro pospolity że odszczekasz swoje wybroczyny, lepiej sie udław swoja zółcią.
I jakby rzadziło PO to pisałbym tak samo, pewnie byłbym lemingiem, ale nigdy nie popre kogos kto jawnie kolaboruje z wrogiem Polski.
Ty wierzysz w to że można zrobić przemyt,na tak ogromne ilości??Za taką górę pieniędzy?Wiesz co się dzieje jak kupisz kradziony samochód,a przyjdzie do ciebie Policja?Może Cię ukarzą,ale samochód zabiorą i pieniędzy nie odzyskasz,a to jest już kara sama w sobie,a ofiar nie powinno się chyba karać tak w ogóle,nie będziesz potraktowany.JK biegnie do sądów o wszystko,jak to jest fake,to dlaczego odpuścił takie pomówienie,to trochę do niego nie podobne,nie odpuściłby tego na pewno,jakby mógł wygrać sprawę.
...Jak ktoś nie wie jak sie robi machloje to potem wypisuje takie głupoty...
Dokładnie, jestem uczciwym człowiekiem. nie wiem jak się robi machloje
Ty wierzysz w to że można zrobić przemyt,na tak ogromne ilości??Za taką górę pieniędzy?Wiesz co się dzieje jak kupisz kradziony samochód,a przyjdzie do ciebie Policja?Może Cię ukarzą,ale samochód zabiorą i pieniędzy nie odzyskasz,a to jest już kara sama w sobie,a ofiar nie powinno się chyba karać tak w ogóle,nie będziesz potraktowany.JK biegnie do sądów o wszystko,jak to jest fake,to dlaczego odpuścił takie pomówienie,to trochę do niego nie podobne,nie odpuściłby tego na pewno,jakby mógł wygrać sprawę.
Skończy sie jak w Astrii.
wprost.pl/swiat/10218358/austria-afera-z-udzialem-politykow-i-rosyjska...
Wszystkie skrajne partie tego typu sa wspierane przez Rosje. Le Pean dostała 5 baniek ojro kredytu w moskiewskim banku. Inni odwdzieczaja sie zniesieniem sankcji(Włochy). Wszystko to jest w interesie Moskwy i godzi w polska racje stanu. Nie ważne kto rzadzi.
A mnie śmieszą takie teksty. Posłuchaj profesor Płatek o dzieciach w pedalskich zwiazkach. I co? Jej głos jest mądrzejszy i więcej wart niż Sebixa?
To jest tekst powtarzany od zawsze przez Korwina,że dwóch żuli może przegłosować profesora od lat wielu...Jescze tam był taki drugi o wybiciu polskiej inteligencji i że teraz wystarczy dosypywać mieszanki do korytka,a ludziom to wystarczy.To jego takie chwytające teksty dzieci za serce,oczywiście nie jego własne,bo wyczytane z książek pewnych,trochę przerobione.Już dawno o tym Churchill mówił,że demokracja to nie jest wcale dobry system,ale dodawał że lepszego nikt nie wymyślił i miał racje bo albo masz rządy większej tam liczby ludzi,albo jednego człowieka.Korwin by się widział jako takiego Polskiego Łukaszenkę.Łukaszenka rządzi tylko dlatego,że w najważniejszych kwestiach słucha Putina.musi trzymać się daleko od zachodu.Białoruś z jakimś takim krajem w śpiączce,który wiecznie śpi i jest kompletnie nieobecny.
Zastanawia mnie po co ludzie marnują czas na politykę i przekonywanie w internecie, zamiast po prostu zająć się swoim życiem.
Reasumując, dupie, zawsze będzie źle, choćby rządził i sam Salomon. A zaradny da sobie radę i w Brazylii. No, dobra, da sobie radę wszędzie poza Brazylią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów