18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
s................n 2013-02-15, 2:07 18
Nie było bo zazwyczaj się tu gówno nie pokazuje
Zgłoś
soqu1 2013-02-15, 2:29 6
nikt jeszcze nie wpadł by sie tak zeszmacić
Zgłoś
omgłomatkobosko 2013-02-15, 8:10 13
Gdzie są ministranci?

Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-02-15, 16:45 71
mmroowa napisał/a:

Chyba tego tutaj nie było..

Czy ja wiem... Popisy debilizmów w wykonaniu tępawych anty-klerowych cymbałów to w sumie nie nowość.
W sumie te samo gówno tylko w innym opakowaniu.
Zgłoś
Beria1 2013-02-15, 17:54 8
Zaraz przyjdą kato-pajace i będą pisac że jak przyjdzie gimbaza ze szkoły to się piwa posypią.

Bo jak Sokrates jestem i szczam wam prosto
w wasze nadstawione ryje. Ale jako doktor filozofii szczam. I będę szczał. Mój mocz to fluid drogocenny, doktorski, filozoficzny.
Zgłoś
antek025 2013-02-15, 18:11
@mmroova i ty tam byłeś, sami widzieliśmy co piłeś
Zgłoś
Ronoaro 2013-02-15, 18:12 3
Głupie, ale jak przyjdzie gimbaza to piwa się posypią.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
AmorPatriae 2013-02-15, 18:18 9
@Beria1
widzę że gimbaza już wróciła
Zgłoś
Plecionkarz 2013-02-15, 18:21 4
na ostatnim piana już zlizana z kolan
Zgłoś
BadAttitude 2013-02-15, 18:24 14
Jazda po księżach, jakie to ostatnio glamour. I ty możesz być hardcorem, powkurwiaj "katoli" debilnymi obrazkami z sutannami w roli głównej i pokaż jaki jesteś fajny. A potem najgłośniej szczekaj że tyloma sprawami się nam oczy mydli żeby ukryć największe przekręty władzy itp... No kurwa. Bednadzieja, dno i metr mułu.

PS: nie, nie jestem katolem, ani ministrantem. Ani księdzem. Ale mogę być, nie traktuję ani jednego ani drugiego jako obelgi.

„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wkurwia!”
Zgłoś
Gonczor 2013-02-15, 18:26 6
Bo kościół to święta krowa, z której nie wolno żartować a sugerowanie, jakoby szerzyły się tam wszelkiego rodzaju dewiacje seksualne to przejaw "gimbusiarstwa". Fascynuje nie, że ci wszyscy dojrzali ludzie mają problem z sięgnięciem po słownik, żeby zastąpić tego potworka ciekawszym określeniem (co oczywiście tyczy się szerszego spektrum kwestii).
Zgłoś
pablohlca 2013-02-15, 18:27 4
Cytat:

beria1: Zaraz przyjdą kato-pajace i będą pisac że jak przyjdzie gimbaza ze szkoły to się piwa posypią.

Kato-pajaca jeszcze przeżyję, nie takie kozaki mnie na necie bluzgały.

Ale ty z tym swoim nickiem raczej się nie powinieneś wychylać, bo nawet na sadisticu wstyd...
Zgłoś
C................g 2013-02-15, 18:33 6
To już się robi nudne, tak czasem widząc te przesadne wjazdy na instytucję kościelną, księży, papieża itp., to przypomina mi się ten obrazek :
Zgłoś
mmroowa 2013-02-15, 18:41 2
Cytat:

@mmroova i ty tam byłeś, sami widzieliśmy co piłeś

Mój nick pisze się przez w nie v

Jedziecie z krytyką a takie są realia i tak sie dzieje w dzisiejszych czasach.. Może jakby tam małego chłopczyka domalować to by niektórych pocieszyło Jestem katolikiem i wrzucam to co jest w necie..

Panowie i Panie to jest sadistic..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów