📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie było bo zazwyczaj się tu gówno nie pokazuje
Gdzie są ministranci?
Czy ja wiem... Popisy debilizmów w wykonaniu tępawych anty-klerowych cymbałów to w sumie nie nowość.
W sumie te samo gówno tylko w innym opakowaniu.
Zaraz przyjdą kato-pajace i będą pisac że jak przyjdzie gimbaza ze szkoły to się piwa posypią.
w wasze nadstawione ryje. Ale jako doktor filozofii szczam. I będę szczał. Mój mocz to fluid drogocenny, doktorski, filozoficzny.
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
@Beria1
widzę że gimbaza już wróciła
widzę że gimbaza już wróciła
na ostatnim piana już zlizana z kolan
Jazda po księżach, jakie to ostatnio glamour. I ty możesz być hardcorem, powkurwiaj "katoli" debilnymi obrazkami z sutannami w roli głównej i pokaż jaki jesteś fajny. A potem najgłośniej szczekaj że tyloma sprawami się nam oczy mydli żeby ukryć największe przekręty władzy itp... No kurwa. Bednadzieja, dno i metr mułu.
PS: nie, nie jestem katolem, ani ministrantem. Ani księdzem. Ale mogę być, nie traktuję ani jednego ani drugiego jako obelgi.
PS: nie, nie jestem katolem, ani ministrantem. Ani księdzem. Ale mogę być, nie traktuję ani jednego ani drugiego jako obelgi.
Bo kościół to święta krowa, z której nie wolno żartować a sugerowanie, jakoby szerzyły się tam wszelkiego rodzaju dewiacje seksualne to przejaw "gimbusiarstwa". Fascynuje nie, że ci wszyscy dojrzali ludzie mają problem z sięgnięciem po słownik, żeby zastąpić tego potworka ciekawszym określeniem (co oczywiście tyczy się szerszego spektrum kwestii).
Cytat:
beria1: Zaraz przyjdą kato-pajace i będą pisac że jak przyjdzie gimbaza ze szkoły to się piwa posypią.
Kato-pajaca jeszcze przeżyję, nie takie kozaki mnie na necie bluzgały.
Ale ty z tym swoim nickiem raczej się nie powinieneś wychylać, bo nawet na sadisticu wstyd...
To już się robi nudne, tak czasem widząc te przesadne wjazdy na instytucję kościelną, księży, papieża itp., to przypomina mi się ten obrazek :
Cytat:
@mmroova i ty tam byłeś, sami widzieliśmy co piłeś
Mój nick pisze się przez w nie v
Jedziecie z krytyką a takie są realia i tak sie dzieje w dzisiejszych czasach.. Może jakby tam małego chłopczyka domalować to by niektórych pocieszyło Jestem katolikiem i wrzucam to co jest w necie..
Panowie i Panie to jest sadistic..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów