📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@decode21:
Ale o co chodzi? Żadnego Cejrowskiego nie oglądam. Tak się już mówi "rąsia", "samojebka", a po angielsku "selfie".
Ale o co chodzi? Żadnego Cejrowskiego nie oglądam. Tak się już mówi "rąsia", "samojebka", a po angielsku "selfie".
Już sama jego głowa jest większa i groźniejsza od tych pionków w tle.
spoko spoko box to box a dostać pała od kolesia który umie nią władać to co innego żarty się kończą a za KO nie ma 100000000000000000000000 hrywien (ok 10 zł na konto tylko
I niby co ten Kliczko zrobi jak Ukraina w końcu wejdzie do ZSRE? Obciągnie Merkel? Albo nadstawi dupy? Będą kolejne demonstracje niezadowolonego narodu ukraińskiego tylko wtedy będzie jeszcze gorzej, bo obudzą się z pięknego snu i zobaczą jak ich Europa wychujała. A co do nas to nie powinniśmy się wtrącać w sprawy Ukrainy, no ale ZSRE naciska...
Piti1234555
haha, jaki specjalista - to jest wladimir kmiotku
"Z całym szacunkiem dla braci Kliczków których podziwiam jako bokserów ale jak człowiek z "lekko" obitą głową zostanie przywódcą narodu to najlepiej to o tym narodzie nie świadczy. "
ty bardziej sobie głowę obijasz jak biegasz po asfalcie, albo szczotkujesz zęby
haha, jaki specjalista - to jest wladimir kmiotku
"Z całym szacunkiem dla braci Kliczków których podziwiam jako bokserów ale jak człowiek z "lekko" obitą głową zostanie przywódcą narodu to najlepiej to o tym narodzie nie świadczy. "
ty bardziej sobie głowę obijasz jak biegasz po asfalcie, albo szczotkujesz zęby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów