📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Już sama jego głowa jest większa i groźniejsza od tych pionków w tle.
Vitalij
Podobnie jak jego brat, studiował sport na Uniwersytecie Kijowskim. Ma doktorat, pracę doktоrską obronił 29 lutego 2000 roku[6][7].
W kwietniu 2010 roku założył partię polityczną Ukraiński Demokratyczny Alians na rzecz Reform (UDAR), której został przewodniczącym[8]. Dwukrotnie kandydował na stanowisko mera Kijowa. W 2006 roku poparło go 23% głosujących (2. miejsce)[9], a w 2008 − 17,9% (3. miejsce)[10].
Uważa się za rosyjskojęzycznego Ukraińca[11]. Zna również język ukraiński, choć jak sam przyznaje "niezbyt dobrze"[12]. Biegle włada niemieckim i angielskim, dobrze rozumie polski (w czasach amatorskiej kariery wielokrotnie trenował na warszawskim AWF-ie)[13].
Podobnie jak jego brat, studiował sport na Uniwersytecie Kijowskim. Ma doktorat, pracę doktоrską obronił 29 lutego 2000 roku[6][7].
W kwietniu 2010 roku założył partię polityczną Ukraiński Demokratyczny Alians na rzecz Reform (UDAR), której został przewodniczącym[8]. Dwukrotnie kandydował na stanowisko mera Kijowa. W 2006 roku poparło go 23% głosujących (2. miejsce)[9], a w 2008 − 17,9% (3. miejsce)[10].
Uważa się za rosyjskojęzycznego Ukraińca[11]. Zna również język ukraiński, choć jak sam przyznaje "niezbyt dobrze"[12]. Biegle włada niemieckim i angielskim, dobrze rozumie polski (w czasach amatorskiej kariery wielokrotnie trenował na warszawskim AWF-ie)[13].
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Sam by ich rozkurwił gdyby chciał wyjść ze wszystkimi po kolei na solo.
Super facet, brawo za całokształt, ale doktorat w wieku 29 lat, przy ciągłych treningach?? Ile dzieniek to kosztowało wie tylko on sam
tysonic napisał/a:
A to nie Vladimir?
A czy gdzieś napisałeś, że to nie jest on? Przecież w tagach nawet dałem "władymir kliczko".
@Piti1234555:
A to, że Witalij jest przewodniczącym partii UDAR to nie ważne. Na tym zdjęciu jest jego brat. Obaj byli na demonstracji:
"Rąsia" hahhaa też oglądam Cejrowskiego.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Dzięki za fotki, właśnie ostatnio dużo czytałem na temat Żydo-Kliczków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów