Podczas zażartej kłótni w Internecie nigdy nie atakuj oponenta za jego błędy gramatyczne i ortograficzne. Może być tak, że jego klasa jeszcze danego zagadnienia nie przerabiała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
I tak największym problemem mentalnej gimbazy tutaj jest to, że nie potrafią czytać ze zrozumieniem. A to najwyższy stopień głupoty.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Z kwejka, dzidy zrzynać rozumiem, ale z suchara codziennego...? Nie ma piwa.
"-Kochanie chodź spać.
- Nie mogę, ktoś nie ma racji w internecie"
@up
Ortografii. Że o przecinku przed "że" nie wspomnę.
Ortografii. Że o przecinku przed "że" nie wspomnę.
Tutaj to akurat srają na rzadko ze szczęścia jak wyłapią jakąś literówkę. Napiszą komentarz o tym, że nie powinno się tak pisać i pogrążają się w zadumie nad tym jak nadludzko są zdolni i inteligentni.
Ta, chyba klasa abstrakcji zbioru ilorazowego
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Szulcu napisał/a:
"-Kochanie chodź spać.
-Synku pójdziesz ty wreszcie spać, jutro masz do szkoły na 8
- Nie mogę, ktoś nie ma racji w internecie
Jak mawiała moja nauczycielka j. polskiego:
"Przerabiać można sukienkę, a zagadnienia, książki, tematy się omawia"
Pozdrawiam.
"Przerabiać można sukienkę, a zagadnienia, książki, tematy się omawia"
Pozdrawiam.
Jak mawiał mój nauczyciel:
"Kurwa jeszcze raz się pomylisz a polecisz jak tupolew o brzozę do dyrektorki"
"Kurwa jeszcze raz się pomylisz a polecisz jak tupolew o brzozę do dyrektorki"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów