📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Piękny przykład dlaczego nie warto się wpierdalać w cudze sprawy.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
żeby robić takie bzdury-
łapać w dysce cudze żony?
Postrzelony po raz wtóry.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
żeby robić takie bzdury-
łapać w dysce cudze żony?
Postrzelony po raz wtóry.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
No tak wygodniej jest być obojętnym na cudzą krzywdę , bo to nie moja sprawa
Lucian201 napisał/a:
Tak postępują ludzie myślący racjonalnie. Lepiej wpierdolić się w nieswoją sprawę, po czym dostać np. kosę w gardło - co nie? Ja szczerze mówiąc w dupie mam krzywdę ludzi, których nie znam - bo są mi całkowicie obojętni. Co innego rodzina, przyjaciele - tym pomogę bez problemu(niezależnie od tego, jaki by był problem).
Lucian201 napisał/a:
Znalazł się książę z bajki na białym rumaku co ratuje niewiasty z opresji.
Jakbyś coś zrobił to byś tego nie napisał tylko skończyłbyś na parkiecie w kałuży swojej krwi bo przeszkadzało ci jak jakiś zjeb krzyczy na panienkę.
Ileż tutaj było filmików jak ktoś chciał być rozjemcą i kończył z kosą w sercu, gardle, płucach, nerkach, wątrobie czy brzuchu i ginął na oczach przechodniów wiedząc, że zostały mu sekundy życia i zastanawiał się w ostatnich momentach życia na chuj mu to było aby dać się zabić za jakąś obcą pizdę.
No ale jak założysz rodzinę i spłodzisz potomka to może zrozumiesz, że rodzina > obcy ludzie.
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Jednego białorycerza mniej na świecie, za to trzeba wypić! Tu się nawet nic nie działo a pajac się wpierdalał... nie twierdzę, że zasłużył, ale dobrze że z dech.
Sam kiedyś stanąłem w obronie obcej mi kobiety sprzedającej w spożywczaku, bo jakiś typ ją poniżał i wiecie co ?
Dostałem w ryja. I JEDYNE co od tamtego momentu zmieniłem w swoim życiu to zapisałem się na Krav Magę, aby następnym razem jakiś pojeb nie miał za lekko.
W filmie nie wiem o jaką sytuację chodziło, nie ma dźwięku nic nie słychać. Mimo to, sądzę, że typ w białej koszulce nie zrobił nic złego, po prostu wstawił się za kobietą. A ten drugi, zamiast się napić i przemyśleć sytuację, postanowił go zastrzelić.
Jak najbardziej jestem za prawem do posiadania broni, ale to prawo należy odpowiednio przedstawić i egzekwować. Może w sytuacji gdyby za tak bezpodstawne użycie broni z efektem śmiertelnym wysyłać oprawcę wraz z jego najbliższą rodziną do obozów pracy na długie lata ? Może to byłby czynnik który dałby do myślenia patoli nie mającej w życiu nic do stracenia.
Gdybym miał żyć ze świadomością, że przez moją bierność zgwałcono jakąś kobietę, niszcząc jej życie, albo zamordowano jakiegoś człowieka, to wolałbym uczucie kosy w żebrach... w duchu licząc że jednak przeżyję.
Sam kiedyś stanąłem w obronie obcej mi kobiety sprzedającej w spożywczaku, bo jakiś typ ją poniżał i wiecie co ?
Dostałem w ryja. I JEDYNE co od tamtego momentu zmieniłem w swoim życiu to zapisałem się na Krav Magę, aby następnym razem jakiś pojeb nie miał za lekko.
W filmie nie wiem o jaką sytuację chodziło, nie ma dźwięku nic nie słychać. Mimo to, sądzę, że typ w białej koszulce nie zrobił nic złego, po prostu wstawił się za kobietą. A ten drugi, zamiast się napić i przemyśleć sytuację, postanowił go zastrzelić.
Jak najbardziej jestem za prawem do posiadania broni, ale to prawo należy odpowiednio przedstawić i egzekwować. Może w sytuacji gdyby za tak bezpodstawne użycie broni z efektem śmiertelnym wysyłać oprawcę wraz z jego najbliższą rodziną do obozów pracy na długie lata ? Może to byłby czynnik który dałby do myślenia patoli nie mającej w życiu nic do stracenia.
Gdybym miał żyć ze świadomością, że przez moją bierność zgwałcono jakąś kobietę, niszcząc jej życie, albo zamordowano jakiegoś człowieka, to wolałbym uczucie kosy w żebrach... w duchu licząc że jednak przeżyję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów