📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj wie, o co poszło, ale nagrywający to typowe polskie buraki. Najważniejszy argument takiego patusa: wypierdalaj na Ukrainę, ja jestem u siebie!
Jebać polaczków.
Jebać polaczków.
PsikutaBezS napisał/a:
Troll
To żaden trolling kiedy słyszę to od swoich pracowników (tych ukraińskich) i przekazuje to dalej. Możesz uważać inaczej,masz do tego prawo.Aa i powodzenia na wojnie,dobrze wam idzie
CriSStopher napisał/a:
Wołyń też nasi sprowokowali? Srać na upadlinę i upadlińców!
Najpierw poczytaj a potem pisz. Tak. Cała masakra była spowodowana również działaniami Polaków. I żeby nie było. Polacy tez jakoś specjalnie dłużni Ukraińcom nie byli. Nie mówi sie o tym bo po co. Ale fakty są takie że od wieków ukraińców Polacy traktowali gorzej niż psy. Nie bronie Ukraińców al etu nie masz racji.
O kulturze tej pani się nie wypowiem, ale o kulturze Polaków - wstyd panowie i panie
Upadlińców miejsce jest na sowieckiej ziemi na wschód od Bugu. Jeden drugiego za hrywny w łyżce wody utopi, pies ich jebał.
dancio1978 napisał/a:
Najpierw poczytaj a potem pisz. Tak. Cała masakra była spowodowana również działaniami Polaków. I żeby nie było. Polacy tez jakoś specjalnie dłużni Ukraińcom nie byli. Nie mówi sie o tym bo po co. Ale fakty są takie że od wieków ukraińców Polacy traktowali gorzej niż psy. Nie bronie Ukraińców al etu nie masz racji.
I spory udział miał Piłsudski, który w 1921 zdradził Ukraińców i za ich plecami dogadał się z bolszewikami. Miało być ukraińskie państwo, a był polsko-sowiecki rozbiór Ukrainy. Nacjonaliści nam tego nie zapomnieli i wzięli odwet 20 lat później.
Do przemyślenia dla każdego, kto nawołuje do wstrzymania pomocy wojskowej. Sojuszników się nie zdradza.
Chuj roszczeniowym upaińcom w dupę, ale wstyd jak chuj dla prowokujących sytuację. Pewnie jakby tam stał sasza i dima to by kurwa jeden z drugim łeb spuścił i przeszedł z wzrokiem w asfalt wbitym...
ruSSkie trole moga się teraz wyżyć. Cała Polska was jeb.kacapskie ścierwa
T3RMINATOR napisał/a:
Pewnie najpierw ją sprowokował a potem dla atencji nagrali.
ch*j w dupę tym co ją nagrywali.
Powinna jeszcze dostać tubę na mordę za to że siadała nie na swój motocykl
T3RMINATOR napisał/a:
Pewnie najpierw ją sprowokował a potem dla atencji nagrali.
Chuj w dupę tym co ją nagrywali.
Zamknij mordę i wypierdalaj na Ukrainę
jamber napisał/a:
Powinna jeszcze dostać tubę na mordę za to że siadała nie na swój motocykl
Aha, motopizdy. To już wszystko jasne.
palić żywcem te ukraińskie ścierwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów