Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdajesz sobie sprawę, że nie każdy sprzedałby się tak jak ty, dziwko?
Póki co niewolnictwo nie wróciło, a ty najwyraźniej mierzysz innych swoją miarą.
Odezwała się... kto Cię w ogóle wypuścił z kuchni "dziwko"?
Typ ma rację, a Ty spinasz poślady. Problem w tym, że 3/4 ludzi, mogłaby pucować buty takiemu 'brudasowi' jak on, a Ty pewnie byłabyś pierwsza.
@Fumar to ze ty obrobilbys mu berło nie znaczy, ze kazdy sie sprzeda za dolary. większość ludzi w Europie to jednak nie są niewolnicy - poza kilkoma wyjątkami.
Powtarzaj to sobie w duchu zakładając pampersa na kasie w Biedronce
Roczne wynagrodzenie Bryanta $27,849,149
espn.go.com/nba/team/roster/_/name/lal/los-angeles-lakers
Dziękuję, dobranoc
No i chuj. I tak nadal jest czarny.
Swoją drogą reklama świetna.
@Fumar to ze ty obrobilbys mu berło nie znaczy, ze kazdy sie sprzeda za dolary. większość ludzi w Europie to jednak nie są niewolnicy - poza kilkoma wyjątkami.
Kolejny kretyn. Zawyżyłeś sobie wiek tępaku, czy na prawdę jesteś takim palantem? Co Wy kurwa, macie jakiś kompleks niższości? Typ zarobił ciężką pracą kupę milionów i do czegoś doszedł, w przeciwieństwie do niektórych tutaj wypowiadających się typu "brudas", "małpa" etc. Z resztą gdzie napisałem, że ja bym się sprzedał?
Nauczcie się kurwa czytać (i pisać, bo widzę, że problemy u Ciebie spore).
Głupota na tym portalu od czasów 'połączenia z kwejkiem' wzrosła o 300%, bo pojawiają się tutaj tacy jak Wy...
Kolejny kretyn. Zawyżyłeś sobie wiek tępaku, czy na prawdę jesteś takim palantem? Co Wy kurwa, macie jakiś kompleks niższości? Typ zarobił ciężką pracą kupę milionów i do czegoś doszedł, w przeciwieństwie do niektórych tutaj wypowiadających się typu "brudas", "małpa" etc. Z resztą gdzie napisałem, że ja bym się sprzedał?
Nauczcie się kurwa czytać (i pisać, bo widzę, że problemy u Ciebie spore).
Głupota na tym portalu od czasów 'połączenia z kwejkiem' wzrosła o 300%, bo pojawiają się tutaj tacy jak Wy...
Koleś nie spinaj się tak. Idź ssać czarne pały, ale innym daj spokój.
A i jeszcze sam naucz się czytać.
Koleś nie spinaj się tak. Idź ssać czarne pały, ale innym daj spokój.
A i jeszcze sam naucz się czytać.
Troll z kwejka: Detected.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów