ciężki wybór
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
fejk. Murzyn nie ma prawa wchodzić do buisness class.
Jakbym już siedział w biznes classie w Boeingu 777 Turkisha to byłbym zapewne tak najbeany szampanem z kawiorem, że by mnie sam Benedykt XVI nie wzruszył a tym bardziej jakieś piłkarzyny jebane.
Jakbym mial do wyboru pizdo-karla, i niewolnika, to tez bym wybral lody.
Dobrze musiały turasy zabecalować za tą reklame.
bystry chłopczyna,wybral laske:)
Zdajesz sobie sprawę gołodupcu , że tego murzyna stać żeby kupić ciebie, twoich bliskich i zrównać twój grajdoł z ziemią? Pytanie tylko po co. Ah te polaczki i ich wrodzona zawiść...
Swallow_my_pride napisał/a:
fejk. Murzyn nie ma prawa wchodzić do buisness class.
Roczne wynagrodzenie Bryanta $27,849,149
espn.go.com/nba/team/roster/_/name/lal/los-angeles-lakers
Dziękuję, dobranoc
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Zdajesz sobie sprawę, że nie każdy sprzedałby się tak jak ty, dziwko?
Zdajesz sobie sprawę gołodupcu , że tego murzyna stać żeby kupić ciebie, twoich bliskich i zrównać twój grajdoł z ziemią? Pytanie tylko po co. Ah te polaczki i ich wrodzona zawiść...
Póki co niewolnictwo nie wróciło, a ty najwyraźniej mierzysz innych swoją miarą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów