📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pytanie czy się nie wpierdoliła na nieswój teren. Pies nie wygląda na pojeba, co by wszystko zabił. To pies obronny, to bronił. Tabliczek od cholery na tej furtce, więc któraś potencjalnie o psie, plama być może krwi też w wejściu. Coś mi tu nie pasi.
Mnie też to wygląda na jakąś pojebaną akcję.
Pies znajduje się na swoim terenie, którego bronił i jest w chuj spokojny, czyli wychodzi na to, że mu nic nie odpierdoliło, tylko robił to
do czego go wyszkolono.
Jak do tego doszło, nie wiem? (Pozdrowienia dla Zenka.)
Prawdopodobnie baba wtykała swój ryj tam, gdzie nie powinna.
Pies znajduje się na swoim terenie, którego bronił i jest w chuj spokojny, czyli wychodzi na to, że mu nic nie odpierdoliło, tylko robił to
do czego go wyszkolono.
Jak do tego doszło, nie wiem? (Pozdrowienia dla Zenka.)
Prawdopodobnie baba wtykała swój ryj tam, gdzie nie powinna.
A moze to Swiadek Jehowa.
tu jest więcej pytań. Dlaczego policjant czy jakiś strażnik oddaje prawdopodobnie swoją służbową pałkę chyba właścicielowi psa z jakąś wstążką? Po czym pałkę koleś zwraca pod furtką, bez wstążeczki.
Erqti napisał/a:
tu jest więcej pytań. Dlaczego policjant czy jakiś strażnik oddaje prawdopodobnie swoją służbową pałkę chyba właścicielowi psa z jakąś wstążką? Po czym pałkę koleś zwraca pod furtką, bez wstążeczki.
tyle kurwa pytań, tak mało odpowiedzi...
ja stawiam na kuriera Glovo
bishfinger napisał/a:
ja stawiam na kuriera Glovo
Ja stawiam na świętą Inkwizycję, albo gosposię proboszcza popierdalającą po kolędzie.
Kobieta to utylizacji. Pieseł ekstra porcję pedigri
Pozostaje tylko wam życzyć, żebyście kiedyś niedopacznie weszli na teren takiego pieska zoofile.
zaraz się pewnie zlecą karyny i sebixy drące mordy, że to tylko kwestia wychowania pieska a nie rasy i genów
~REsadER napisał/a:
Zaprawdę powiadam Wam
prawdę Wam powie
Czyżby 12 przepisów na potrawy wigilijne z psiny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów