📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nikt go nie rozjechał, nie oglądać.
Na sadistic'u cała prawda !!!
TB303 napisał/a:
To wszystko przez Was - przeciwników aborcji. Gdyby została dokonana, to taka scena nie miałaby miejsca!
A to zwolennikom aborcji wiek robi jakąś różnice? Clinton zdajsie chciała dać do 9 miesiąca. W drugiej kadencji pewnie by zrobiła i do 90 miesiąca. Jak postępowo to postępowo. Prawa kobiet to robienia co im się podoba jest najwyższą cnotą demokracji ludowej.
nie chcesz to oddaj, nie wyrzucaj, nie niszcz. To samo się dotyczy nie chcianych zwierząt
Dobry ten kolo co pojeżdza terenówką w 0:28, popatrzył, pomyślał "Eee, za stara dla mnie!" i pojechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów