📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciała popełnić samobójstwo i wredny policjant jej nie pomógł...
zastnawia mnie tylko dlaczego w takich oczywistych sytuacjach nie strzelają w kończyny. Ktoś wie co to za filozofia?
brawo, krotka pilka, tak powinno byc! od razu mniej sebixow, karyn i innych patusow co telefonami nagrywaja i sraja co to ony adwokaty wielkie
ptwardowski2 napisał/a:
zastnawia mnie tylko dlaczego w takich oczywistych sytuacjach nie strzelają w kończyny. Ktoś wie co to za filozofia?
Bo łatwo trafić w korpus, wiec dlaczego mieliby trafić w kończynę?
@ ptwardowski2 Trafienie w nogę w stojący cel z kilkunastu metrów z pistoletu to wyczyn a co dopiero w poruszający się. A jeżeli nawet trafisz to po postrzale w nogę 1/3 postrzałów kończy się niegroźnym zranieniem które (w nabuzowanym adrenaliną i narkotykami ciele) nie powodują utrudnień w ruchu więc życie policjanta jak bylo zagrożone przed strzelaniem tak jest zagrożone dalej, kolejne 1/3 to uszkodzenie kości które kończy się przeważnie cięzkim kalectwem, utykaniem lub nieznośnym bólem przy chodzeniu do końca życia a 1/3 to przestrzelenie tętnicy udowej (której nie da się łatwo zatamować) więc przeważnie kończy się wykrwawieniem przed przyjazdem medyków.
Tak się kończy wychodzenie, bez pozwolenia z kuchni
Nigdy się nie nauczą. Jak w sucharze idą na strzelaninę z nożem.
Aż dziwne , że tylko raz strzelił , co się dzieje z tymi amerykańskimi policjantami....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Chciała popełnić samobójstwo i wredny policjant jej nie pomógł...
To stare nagranie, babka zmarła na miejscu po strzale w serce.
W serducho
A taser nie wchodzi w gre?
Poza tym...strzelał dokładnie w momencie jak z tyłu przejeżdzał samochód. A jakby trafił kogoś w furze to co wtedy?
Poza tym...strzelał dokładnie w momencie jak z tyłu przejeżdzał samochód. A jakby trafił kogoś w furze to co wtedy?
Zawsze się zastanawiałem co siedzi w umysłach takich ludzi (mam na myśli tą kobietę). Bo jej zachowanie jest na pograniczu irracjonalności. Jakby ..... czego ona sie spodziewała że się stanie ? Że policjant nagle powie do niej "o fajnie że masz nóż, wbij mi go tam gdzie chcesz" ? Jeżeli to nie jakaś choroba psychiczna to na prawdę ...... jaki ciąg logiczny jest u takich osób ?
Piłką lekarską jej przez łeb tylko piłka lekarska za małomobilna :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów