📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No wyjątkowo dowcipne
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
@up a nożyce zaczną śmierdzieć?
Dlaczego koty tak bardzo lubią samotne kobiety?
Bo nie dbając o higienę, dodatkowo je wabią.
Bo nie dbając o higienę, dodatkowo je wabią.
patrz kurwa sam jesteś na poczekalni ja prdl. tego jeszcze nie było jeden temat sobie jest ja prdl. jaka bieda
dobił bym ci te 6 piw do dwudziestki ale nie chcę mi się logować tyle i idę w kimono
dobił bym ci te 6 piw do dwudziestki ale nie chcę mi się logować tyle i idę w kimono
Cytat:
patrz kurwa sam jesteś na poczekalni ja prdl. tego jeszcze nie było jeden temat sobie jest ja prdl. jaka bieda
Nikt ci nie broni wrzucać...
Każdy by chciał mnóstwo nowych materiałów ale jak przychodzi co do czego to jest tutaj z 10 osób które coś wrzucają regularnie a reszta siedzi i narzeka nic nie robiąc.
Każdy by chciał mnóstwo nowych materiałów ale jak przychodzi co do czego to jest tutaj z 10 osób które coś wrzucają regularnie a reszta siedzi i narzeka nic nie robiąc.
A to jest jakiś obowiązek? Mój wkład portalu to eksperckie oceny nadesłanych materiałów
Dlaczego prezes PIS woli kota od żony?
.
.
.
Żeby jego dzieci nie musiały sie wstydzic za niego
.
.
.
Żeby jego dzieci nie musiały sie wstydzic za niego
Widać ktoś tu nie wie skąd się bierze zapach rybki. Shame on You! dowcip nietrafiony.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów