.. i nie mówcie, że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie.. (sprawdzić czy nie ksiądz)
ja pie**olę, ta kobita drze p*zdę jakby ją gwałcili
A Ty co byś zrobił?
w polsce są szakale (coś podobnego do kojota) ubiegłej zimy widziałem jednego tego lata dwa. coraz więcej zwierząt będzie wchodziło do miast za pożywieniem (śmietniki). drapieżnik, jeśli nie będzie miał pożywienia, bo ludzie pozamykają i odgrodzą śmietniki będzie szukał jedzenia gdzie indziej w okolicy śmietnika, na pierwszy ogień pójdą pewnie pieski i kotki a potem małe dzieci.
.. i nie mówcie, że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie.. (sprawdzić czy nie ksiądz)
To trzeba je odstrzelić.
A Ty co byś zrobił?
Gwałcił i gwałcił. (Najpierw było tylko "gwałcił" ale moderator z dodatkowym chromosomem usunął bo nie może być jeden wyraz.) Teraz dobrze?
Gwałcił i gwałcił. (Najpierw było tylko "gwałcił" ale moderator z dodatkowym chromosomem usunął bo nie może być jeden wyraz.) Teraz dobrze?
dobźe dobzie właśnie to bym zrobił
To trzeba je odstrzelić.
No dobra, dzieci można odstrzelić, ale po co odstrzeliwać małe kotki skoro są takie urocze?
w polsce są szakale (coś podobnego do kojota) ubiegłej zimy widziałem jednego tego lata dwa. coraz więcej zwierząt będzie wchodziło do miast za pożywieniem (śmietniki). drapieżnik, jeśli nie będzie miał pożywienia, bo ludzie pozamykają i odgrodzą śmietniki będzie szukał jedzenia gdzie indziej w okolicy śmietnika, na pierwszy ogień pójdą pewnie pieski i kotki a potem małe dzieci.
Ostatnio na TT widzialem jak ekoterrorysci sie wkurwiaja ze w polsce robia polowania na dziki i wilki i ze tak nie mozna ze to zwierzeta xDDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów