📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A co to jest popka?
Powiem tak Koksu jest nawet spoko, ale to całe KSW to chyba jakiś program rozrywkowy jest. Taki Kabareton, niech powalczą z poważniejszymi federacjami bo "piosenkarze" to marki nie wyrobią.
Jaki kraj, taki wrestling
To spokojnie mogliby puszczać w przerwach między zajęciami w gimnazjum, nic się nie dzieje, parę razy się uderzą i przegrywa ten, który sam zrezygnuje... a szopa przy tym jakby to były jakieś mistrzostwa świata
To spokojnie mogliby puszczać w przerwach między zajęciami w gimnazjum, nic się nie dzieje, parę razy się uderzą i przegrywa ten, który sam zrezygnuje... a szopa przy tym jakby to były jakieś mistrzostwa świata
Z szacunkiem. Ale kurwa jego mac kto ogląda zapasy pedałów za kasę..
Tam już info poszło żeby na narodowym przymknęli dach by Brunejka nie wypierdolił przypadkiem popka poza stadion w 5 sekundzie
Pfff Burnejka hahahahha pierdoli jak ciężko potłuczony gamoń, gada jak Yoda z gwiezdnych wojen. Lepiej pokaż filmik z tej konferencji jak popek mówi wierszyk na burnejke. Diss jak chuj. Dziękuje
Basia_Stańczyk napisał/a:
A co to jest popka?
A co miał napisać? Popeka? Masz chociaż fajny biust jak z piosenki czy tylko się wymądrzasz ?
Koksu i Khalidov to dwaj najwięksi ziomale w tej branży, szanuję obu, choć nie jestem jakimś wielkim kibicem.
Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów