📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To jest dobre? Gdzie? Czekaj... obejdę dookoła jak blondynka komputer. No kurwa nie widzę, nie wiem, gdzie to jest dobre, panie
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zajebiste, ehh ci wasi bracia wschodni jacy są wspaniali i silni, musicie się zjednoczyć i zniszczyć zgniły zachód.
Może powinien być jakiś regulamin który zakazuje wrzuca treści przez osoby które są obecnie w gimnazjach i niżej?
Głównie z tego powodu iż te starsze pokolenia (jedyne prawdziwe) już dawno to widziały.
Głównie z tego powodu iż te starsze pokolenia (jedyne prawdziwe) już dawno to widziały.
conderus napisał/a:
Ale ruski kacap dupe pruje masakra ....
Ty za to ojczysty język prujesz, analfabeto.
Widzę że w niektórych zakątkach Rosji wojna z nazistami nadal trwa.
Jebany niemcy - To wystarczyło, żeby zrobić mój dzień. Mój dzień został dobrze zrobiony na koniec.
Scena w oryginale jest z filmu 9 Kompania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów