📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I za kolarstwo, i za a ce piorun de ce!
kłamią. Najlepszy na świecie jest Iron Maiden - reszta może się chlasnąć.
RockyWood napisał/a:
kłamią. Najlepszy na świecie jest Iron Maiden - reszta może się chlasnąć.
p.s. Iron Maiden jest dla pedałów!
W Polsce mogą zrobić teledysk do Hajłej tu Hell --- tylko brakuje drugiego brata ksero z kaczozaurów by była pełnia radochy
W swoim dorobku mają inny teledysk
vimeo.com/48756378
swoją droga minął pierwszy tydzień touru i już 2 projekty zrobili
w takim tempie do końca wyścigu nagrają płytę
vimeo.com/48756378
swoją droga minął pierwszy tydzień touru i już 2 projekty zrobili
w takim tempie do końca wyścigu nagrają płytę
TO jest piękny sport. Ludzie, którzy nigdy nie jeździli na szosie nie są w stanie sobie wyobrazić jak dużo wysiłku i wyrzeczeń potrzeba, by osiągnąć cel. Sam śmigam, więc wiem co mówię. Czasem prawie płaczę z bólu, a po twarzy cieknie pot litrami, ale pod górę się wtoczę na dużym blacie z prędkością nie mniejszą niż 20km/h, gdzie inni ludzie na górskich swoje bajki prowadzą, bo nie są w stanie wjechać. I to nie mówię o dziadkach, ale o ludziach, którzy też swoje w życiu przejechali.
Robcio1207 napisał/a:
TO jest piękny sport. Ludzie, którzy nigdy nie jeździli na szosie nie są w stanie sobie wyobrazić jak dużo wysiłku i wyrzeczeń potrzeba, by osiągnąć cel. Sam śmigam, więc wiem co mówię. Czasem prawie płaczę z bólu, a po twarzy cieknie pot litrami, ale pod górę się wtoczę na dużym blacie z prędkością nie mniejszą niż 20km/h, gdzie inni ludzie na górskich swoje bajki prowadzą, bo nie są w stanie wjechać. I to nie mówię o dziadkach, ale o ludziach, którzy też swoje w życiu przejechali.
Na 6 kilogramowym full carbonie też mogę napieprzać pod górę o nachyleniu 45 % 20 km/h . Rowery górskie są zgoła wolniejsze niż kolarki.
dionizodoros napisał/a:
Na 6 kilogramowym full carbonie też mogę napieprzać pod górę o nachyleniu 45 % 20 km/h . Rowery górskie są zgoła wolniejsze niż kolarki.
Moją kolarkę kupiłem za cały tysiąc złotych i ma ona ciut ponad 10kg, więc jest dość ciężka;-)
kolarstwo to pedalstwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów