📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Kolejka górska
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Black Friday
Omijam z daleka takie "chodzenie" po górach. Im mniej ludzi tym lepiej. Przecież człowiek jedzie w góry aby odpocząć od innych ludzi a nie jeszcze pierdolić się z nimi w kolejce...
Kiedyś tam poszedłem. 1h40min do góry. Jak zlazłem to jak kurwa kowboy albo po nocy spędzonej w brazylijskim pierdlu.
Jakim kurwa trzeba być cymbałem, aby tam pojechać?
donkapusta napisał/a:
Jakim kurwa trzeba być cymbałem, aby tam pojechać?
Bo to jest prestiż kurwa " I jak Grażyna, gupio Ci, w Zakopanem żeśmy byly po górach pochodzić hehe na Gjewont wlozłemżech jo! A w przyszłym roku jak szefu pozwoli urlop wziąć i nie będę musiał malować ścian cały sierpień to pojedziewa do Kołobrzega albo na Mielno hehe"
Owszem widoki na pewno są ładne, ale chuj z takich widoków jak Ci kurwa ludzie je zasłaniają...Czy tylko ja jestem taki pojebany i zamiast do Zakopca chciałbym jechać do Czarnobyla, albo do Centralii?
Chciałbyś gdziekolwiek, byle poza rodzinny Radom.
Za to własnie nie przepadam za Tatrami- za duzo Januszów. Nawet w wysokich...
Szlajam się więc po pozostałych górkach Polski i sobie chwalę . Da się znaleźć ciszę i spokój oraz widoki. Za niższą cenę. I mniej Januszy.
Za to własnie nie przepadam za Tatrami- za duzo Januszów. Nawet w wysokich...
Szlajam się więc po pozostałych górkach Polski i sobie chwalę . Da się znaleźć ciszę i spokój oraz widoki. Za niższą cenę. I mniej Januszy.
O kurwa... 0:25 koleś ze Star Trek'a Chyba mu napęd warp nie odpalił
Chcesz odpocząć w górach, to proszę - bieszczady, sudety, karkonosze, pieniny, niedaleko karpaty rumuńskie
Chcesz odpocząć w górach, to proszę - bieszczady, sudety, karkonosze, pieniny, niedaleko karpaty rumuńskie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów