📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wlasnie , mial bym 80 lat to wolal bym umrzec na tym ,niz lozku srajac pod siebie.
Tuskobus powinien w takak przejazdzke sie udac:D
Na chuj komu taka rozrywka ???
@acidiusz
raczej chciałeś powiedzieć, że Tusk już rozpoczął jej budowę.. w końcu bezrobocie spadnie!
raczej chciałeś powiedzieć, że Tusk już rozpoczął jej budowę.. w końcu bezrobocie spadnie!
Tak tak, pierdolenie jaką śmiercią wolelibyście umrzeć w wieku 80 lat. Przez tyle lat może Wam się jeszcze wiele pozmieniać w głowach ;]
Za niedługo TUSck zafunduje taką wszystkim przechodzącym na emeryturę
Zapewne po pierwszej pętli tracisz przytomność - chuj nie zabawa, no chyba że za 1/3 ceny biletu
pachnie fejkiem
żeby zrobić pętlę, to potrzebny jest z jazd z wysokości 3 krotnie większej od średnicy.
Średnica 2 koła musiała by być 3 krotnie mniejsza niż średnica 1...
żeby zrobić pętlę, to potrzebny jest z jazd z wysokości 3 krotnie większej od średnicy.
Średnica 2 koła musiała by być 3 krotnie mniejsza niż średnica 1...
miałbym razem kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów