Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chociaz konkretna muzyka slysze headhunterz-psychoddelic o ile sie nie myle
nie mylisz się to jest headhunterz ♥
Miałem kiedyś podobną w robocie! zwykłe śruby do blachy przykręcałem i już miała problemy
Skoro wkręcasz śruby wiertarką to się nie dziwię. Śruby wkręca się kluczem. Pewnie gwoździe wbijasz szlifierką.
Skoro wkręcasz śruby wiertarką to się nie dziwię. Śruby wkręca się kluczem. Pewnie gwoździe wbijasz szlifierką.
Uwaga! Jest z Nami Pan Profesor, znawca robót budowlanych!!!
I oczywiście nie wiesz siedząc całe życie przed kompem, że do wiertarki możesz dokupić końcówki do wkręcania śrub?
Tylko czemu Cię nie zdziwiło, że na filmie ktoś wiertarką miesza cement? Przecież to się robi mieszalnicą do cementu, prawda?
Nie trzeba być znawcą żeby wiedzieć że gwoździe wbija się młotkiem a nie głową, ale skoro nie ruszasz się z przed komputera, to masz prawo tego nie wiedzieć... Do wiertarki można zamocować prawie wszystko, przejściówkę na nasadki też(żebyś mógł wkręcać śruby, zmieniać koła w samochodzie itd.). Można. Tak samo można wbijać wkręty albo śrubki młotkiem lub zamocować drzwi antywłamaniowe na piankę montażową-pooglądaj sobie program "usterka" to zdziwisz się jakie rzeczy można robić.
Spoko, że napisałem że jestem osobą pracującą fizycznie, a wg. Ciebie nie ruszam się sprzed kompa Widać jesteś profesjonalistą, skoro nawet "Usterkę" oglądałeś.
Co do wkręcania śrub wiertarką. Jakbym miał do wkręcenia zwykłe śrubki do gwintowanego otworu, to raczej jasne, że z wiertarką nic by się nie stało, poza tym widzę już jak przy budowie ogromnych wieżowców wszyscy chodzą z zestawstem kluczy, tylko dlatego, że śruby wkręca się kluczem i chuj.
Wiertarka paliła mi się konkretnie jak wkręcałem blachowkręty do stalowej blachy 3mm. Jak profesjonalnie powinno być to zrobione !BROŃ BOŻE NIE WIERTARKĄ! ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów