Zbiór zdarzeń jednej osoby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Też czasem jak jadę w trasę, to trzymam się za tirem. Po 1 nie lubię zapierdalać (jeżdże przepisowo), a po 2 "łapię" cień aerodynamiczny.
@up a ja nie cierpię jechać za niczym dużym, bo za chuja nie ogarniam co się dzieje z przodu
@Tomikchomik1
Cień aerodynamiczny to jest dobry przy wyprzedzaniu w Gran Turismo. Tak jak Ci kolega wyżej napisał nic nie widzisz i nie masz czasu na reakcje.
Cień aerodynamiczny to jest dobry przy wyprzedzaniu w Gran Turismo. Tak jak Ci kolega wyżej napisał nic nie widzisz i nie masz czasu na reakcje.
"-A ja mam peżota w dyzlu i mi pali 3 litry w trasie jak jadę za tirem
-A czemu za tirem?
-Eeee. Bo silnik mi dopala niestrawioną ropę ze spalin tira i dzięki temu mój pali mniej."
Leże i kwicze.
-A czemu za tirem?
-Eeee. Bo silnik mi dopala niestrawioną ropę ze spalin tira i dzięki temu mój pali mniej."
Leże i kwicze.
ta corsa to nawet w moich okolicach jechała niestety na tej trasie tłumoków nie brakuje
Nie rozumiem czepiania się kierowców jadących wolniej, przecież mają do tego prawo, można lewym pasem wyprzedzić.
przypierdalanie się na siłę, nie potrafi jeździć to niech lepiej sobie ciśnie tym prawym powoli chuj to komu przeszkadza?
Cały problem polega na tym że autostrady w Polsce mają tylko 2 pasy ruchu w jednym kierunku. Osobiście dla mnie autostrada to minimum 3 pasy.
tarcer123 napisał/a:
Cały problem polega na tym że autostrady w Polsce mają tylko 2 pasy ruchu w jednym kierunku. Osobiście dla mnie autostrada to minimum 3 pasy.
No nie wiem, wtedy jeżdżą środkiem.
I czym problem że jedzie wolniej od TIRa? Jak Tiry sie wyprzedzając i blokuje lewy pas przez 15 minut bo jeden jedzie 89,5km/h a drugi 90km/h to jest ok? Bo będzie na miejscu 15 minut wcześniej ? i chuj z tego jak na rozładunek i tak będzie musiał czekać . Od Wrocławia do Katowic A4 jechałem kiedyś 80km na godzinę bo miałem akurat taki kaprys i nic nikomu do tego.
Wkuriwja mnie te "ciche" karetki czy też straż. A nawet sama Policja. Ile to już razy miałem tak że jadę sobie spokojnie 90 czy tam 100 i nagle z bocznej drogi wyskakuje karetka, ale za chuja nie idzie jej ustąpić bo ani tego nie słychać a dosyć często w ogóle nie widać. (Jak zasłania budynek czy jakieś krzaki)
Jakieś przepisy się zmieniły czy co się stało?
Jakieś przepisy się zmieniły czy co się stało?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów