Koleś próbował się włamać do kilku domostw, jednak za każdym razem mieszkańcy przepłaszali go, aż wreszcie dosięgła go ręka sprawiedliwości:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwszym strzale widać że gość dostał, a policjant i tak oddał 2 następne.
Jak dla mnie przesada, fakt okradał domy-złodziej pieprzony ale to jeszcze nie powód żeby go wysyłać na tamten świat.
Jak dla mnie przesada, fakt okradał domy-złodziej pieprzony ale to jeszcze nie powód żeby go wysyłać na tamten świat.
Jaka tutaj była zasadność użycia broni palnej ?
JURNADZIDA napisał/a:
Jaka tutaj była zasadność użycia broni palnej ?
Słuchałeś tego co policjant meldował dyżurnemu? Złodziej zaatakował toporkiem jakąś kobietę. To co, powinien go pogłaskać?
wilkoala napisał/a:
Dla mnie jest, dla każdego z okradzionego jak i jego sąsiada zapewne również.
wilkoala napisał/a:
Po pierwszym strzale widać że gość dostał, a policjant i tak oddał 2 następne.
no przecież policzą ile kul mu zostało i będzie "dwa ostrzegawcze i dopiero potem..."
A co do wysyłania na tamten świat policjant mówi że tamten ma "haczyk" i że właśnie kogoś atakuje (może ktoś kto lepiej zna angielski rozszyfruje ten haczyk)
dobrze padalcowi ha ha
Ale wesoło pierdolicie, czy była zasadność. spoglądacie z punktu widzenia naszych przepisów prawa , zwłaszcza późniejszych problemów i orzecznictwa(zjebanego). Najwidoczniej była, przepisy w USA na to pozwalają. Po za tym facet zaatakował jakąś kobietę, która jest ciężko ranna . Po radiu mówi, że facet ma toporek, z ang. hachette. Jesteście ślepi i głusi?
Banda głuchych, lub znających angielski na poziomie przedszkola.
Jak już to "hatchet".
Słusznie go odstrzelił.
JedkerTC napisał/a:
Po radiu mówi, że facet ma toporek, z ang. hachette.
Jak już to "hatchet".
Słusznie go odstrzelił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów