📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż baba na peronie zaczęła kręcić bączki łapą: Dajesz, Sajed, dajesz kurwaaaa
bo sie spóźni do pracy
Baba w czerwonej szmacie wymiata.
Wiosłuje łapą jak cygan na mandolinie.
Wiosłuje łapą jak cygan na mandolinie.
Bardziej mnie zastanawia czemu on zostawił rower bez zabezpieczeń i poszedł na pociąg, tak, jakby za jakiś czas, gdy wróci, miał on dalej być na miejscu w takiej krainie obsranej gównem
I kurwa takich debili nie rozumiem ! Zamiast usiąść na dupie to musi ,,przetoczyć się przez wszystkie jednostki narobić zamieszania a i tak zawsze kończy na końcu w kanarowie
Atencjusz zasrany
Atencjusz zasrany
Jak się ma bilet na 2 klasę a próbuję wskoczyć do pierwszej to tak się to właśnie kończy ale sandały chyba nie spadly
Jak patrzę na te wideo to sobie przypomniałem jaki ja głupi byłem mając około 10 lat, czyli jakieś prawie 30 lat temu kiedy wskakiwaliśmy dla adrenaliny na ruszający pociąg z węglem i potem zeskakiwaliśmy popisując się kto dalej wyskoczy, nic nikomu się nie stało, ale jak patrzę na te wideo....
Ciekawe do którego momentu był przytomny i jeszcze miał nadzieję, ze skończy się na zadrapaniach i spóźnieniu do pracy?
Bez nóg jest ciężko coś rozchodzić. Ale co ja tam wiem hehe
Z początku myślałem ze te szarpidruty to jakiś podkład... ale pod koniec filma po prawej widac jak laska ciśnie niezłą solówke na gitarce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów