Czyżbyśmy zaczęli ścigać hinduski program kosmiczny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A debile jadą i komentują zamiast dać po klaksonie . Może przysypiał albo chuj wie co.
Albo pijany, albo telefon albo zasypia lub problemy zdrowotne ale nie jedziemy za i tyle, dzbany ci co nagrywają i brak im jaj żeby zareagować
Konczerito napisał/a:
A debile jadą i komentują zamiast dać po klaksonie . Może przysypiał albo chuj wie co.
Najebana w 3 dupy... Ale oni o tym nie wiedzieli. Ewidentnie liczyli na film na sadolu.
Takie pytanko do tirowców: jak decydujecie się z własnej woli na jeżdżenie w podwójnej, to dlatego żeby się zapinać w dupę na pauzach?
Jakie najebana? Moja szwagierka tak cały czas nakurwia na telefonie na Wasapie, na Masarzeszrze że kurwa nie patrzy na droge i tak samo jeździ pizda jebana.
Konczerito napisał/a:
Jeśli rzeczywiście przysypiał, to powinien dostać sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, zanim swoją bezmyślnością kogoś zabije
Na nowej mapie w nawigacji była droga więc skręcił/a.
Ewentualnie skrót do monopolowego.
Ewentualnie skrót do monopolowego.
Henboh napisał/a:
Czyżbyśmy zaczęli ścigać hinduski program kosmiczny
Raczej ukraiński bimber...
Ja pierdole, widza ze zjeżdża moze nawaleni albo maja kilometry w dupie i przysypiają. Zamiast dać po klaksonie czy wyprzedzić i zatrzymac to czekają aż przypierdoli. Kurwa by się ktoś kręcił na poboczu to by go zgarnęli ( oczywiscie lepsze wideo by bylo) jednak zawsze swoich rodakow szkoda.
Bawią mnie "komentatorzy". Widać, że ich zdaniem winnym wypadku są nagrywający D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów