📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łał, bardzo im pojechał... Ciekawe czy taki cwaniak jak mu w sądzie dopierdolą dopiero karę.
Generalnie, koleś jakiś nawiedzony.
Generalnie, koleś jakiś nawiedzony.
"Samochód cały czas się rozpędza i w pewnym momencie osiąga prędkość światła i ucieka Policji"
Generalnie nie, bo jak ich komentarz na koniec może prosić o każde z osobna tak że może się bronić długi czas . Po drugie raczej na takie podzespoły nie wystawia się w końcu się doszukać może czegoś. Po trzecie jeśli uznają że za dużo z tym zachodu to mogą odpuścić. Po czwarte jeśli tam były wstępne roboty również może się kłócić jeśli będzie miał dobrze poukładane, ponieważ ustawianie znaków które wskazują roboty drogowe, które się nie odbywają też może być wykroczeniem.
Chodzi pewnie głównie o to, że koleś, jak sam się przyznał, ma punkty karne na koncie. Odmawiając przyjęcia mandatu, sprawa idzie do sądu i nawet jeśli ją przegra- punktów nie dostaje.
Czyli pewnie miał punktów tyle, że 10, które miał dostać, odebrałyby mu prawko.
@SQT- jaką niby karę?
Czyli pewnie miał punktów tyle, że 10, które miał dostać, odebrałyby mu prawko.
@SQT- jaką niby karę?
Zawodnik dobry z tym ze pomyliło mu się bo możne się domagać
1. Świadectwa legalizacji urządzenia pomiarowego(połowa z nich tego nie ma)
2. Zaświadczenia uprawniające do obsługi danego radaru.
czy jakos tak
1. Świadectwa legalizacji urządzenia pomiarowego(połowa z nich tego nie ma)
2. Zaświadczenia uprawniające do obsługi danego radaru.
czy jakos tak
Gościu klasowo i spokojnie sprawił,że policjantowi pałka zmiękła.
@all up
Generalnie to pani sierżant do puknięcia.
@all up
Generalnie to pani sierżant do puknięcia.
Kiedyś był Mam Talent, teraz Pirat.
Może zaczniecie wklejać wszystko co się da z telewizji.
W końcu mamy jeszcze 1, 2, Polsat, Trwam itd...
Może zaczniecie wklejać wszystko co się da z telewizji.
W końcu mamy jeszcze 1, 2, Polsat, Trwam itd...
Nieźle cfaniaczy, nie wiem czy robi dobrze czy źle by się wymigać, ale gdyby Polskie prawo nie było takie zjebane jak cipsko dziwki to by kurde przepisowo jezdzil, a i wszystko by lepiej bylo.
Z drugiej strony, warto osmieszac Polskie prawo, by je kurwa zmienili na lepsze, a i polaczkom lepiej, bo sie mandatu nie dostanie, komus sie humor popsuje (w tym przypadku Bogu ducha winnym policjantom, oni po prostu pracuja), ale w koncu to portal dla ludzi z czarnym humorem
Z drugiej strony, warto osmieszac Polskie prawo, by je kurwa zmienili na lepsze, a i polaczkom lepiej, bo sie mandatu nie dostanie, komus sie humor popsuje (w tym przypadku Bogu ducha winnym policjantom, oni po prostu pracuja), ale w koncu to portal dla ludzi z czarnym humorem
@l_witek
Dobrze piszesz. Nie słyszałem, żeby potrzebne były jeszcze dokumenty legalizacji innych podzespołów (typu stabilizator).
Dodatkowo legalizacja musi być aktualna, bo każde urządzenie pomiarowe 'powinno być' kalibrowane raz w roku.
Dobrze piszesz. Nie słyszałem, żeby potrzebne były jeszcze dokumenty legalizacji innych podzespołów (typu stabilizator).
Dodatkowo legalizacja musi być aktualna, bo każde urządzenie pomiarowe 'powinno być' kalibrowane raz w roku.
ten narrator zawsze takie moraly pierdoli ze nie wiem! a facet dobrze zrobil byc moze zna sie na tym i wie co moze byc nie tak psiaki ogon podwinely!!!
według mnie to prawnik, bardzo pewny w kwesti sądu, wiedzieł czego żadać a czego odmawiać, mam nadzieje że wygrał
5:06 skąd wiedział, że to panowie - blondi miała kutasa?
ps. Jak mnie wkurwia ten jebnięty co pisze teksty do tego programu. Nie wińcie narratora, chyba żeby to był on:)
ps. Jak mnie wkurwia ten jebnięty co pisze teksty do tego programu. Nie wińcie narratora, chyba żeby to był on:)
fajna dupka z tej policjantki
nie dziwie mu się, skoro na takiej drodze ograniczenie do 40
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów