📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:01
🔥
Polski zawodnik UFC pięknie odprawia czarnoskórego
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niestety, ale czarny jest droższy, bo dość, że go raz kupujesz, to potem zapewne musisz regularnie wypłacać socjal.
Jakby mi dopłacali to bym k🤬a nie wziął...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
wg mnie sprzedawca obniżył cenę czarnego, bo nikt go nie chce kupić.

Noniesondze napisał/a:
Nie rozumiem.. po zębach wygląda na zdrowego..
AIDS po zębach nie rozpoznasz.
Velture napisał/a:
Jakby mi dopłacali to bym k🤬a nie wziął...
Co ty? chcesz sam bawełnę zbierać?!
Bo czarni mają mniejsze zarobki, więc muszą kupować swoim dzieciom tańsze zabawki. No i wtedy coś się sprzeda, bo tak tanie to się kraść nie opłaca

Nie zdziwiłbym się gdyby jakiś SJW zrobił gównoburzę z tego powodu i na serio zażądał równej ceny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie