Robert znowu sie rozjebał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Szkoda Roberta, bo to świetny zawodnik, ale szczęście mu nie sprzyja :|
Za to wypadki ma ogarnięte, jak mało kto:)
Bez świateł jechał.
skid07 napisał/a:
up@ dobrze, że w przepaść nie wpadli? jesteś chorym człowiekem
czemu? wiem, że to sadistic, ale no kurwa, nie chciałbym, żeby zjebali się z tej drogi z dół. A jak Ty chcesz to jesteś chory
Według mnie rzecz tkwi w tym , że rajdy to sport do pierwszego błędu , w f1 natomiast , błąd powodował utratę cennych części sekund , ale na prawdę rzadko kiedy koniec wyścigu. Robert ma za cel wygrać i to wyraźnie widać , jedzie na krawędzi ale zapomina że po pierwsze trzeba dojechać do mety , dopiero potem wygrać w przeciwieństwie do F1 czyli sportu w którym tak na prawdę Kubica spędził większość życia (wliczając gokarty i takie tam). Mimo wszystko życzę powrotu do pełnej sprawności i wielu sukcesów.
nie wiem czemu spinacie się do skid07 napisał dobrze a nie szkoda młoty a szkoda że kamera się wyłączyła przy samym uderzeniu a co do F1 to kolego chyba mało razy to oglądałeś bo elementy są tak kruche że od razu się sypie a utrata tych paru sekund często sprawia koniec wyścigu
Widzicie, Kubica po kilku OS"ach pokazał że potrafi jeździć mimo że jechał po tych drogach pierwszy raz. Kopecky pewnie już pogodził się z 1-wszym miejscem, aż tu na jego szczęście Robert niestety nie ukończył rajdu. Wierze że w Portugalii znowu da czadu !
Powinien zgłosić się do ruskich po lepszą kamerke.
andyq jak nie jesteś fanem f1 i wyscigów to pisz o trawie, kwiatkach, wiosnie, zbieraj mlecze dla króli. Nie wiem czy wiesz ... i 96 czy tam 69 osob polubliło Twoj komentarz, Kubica to pierwszy Polak w f1 ! CZAISZ TO SUKO ? Nie wiem czy wiecie ale ! statystycznie kierowców f1 w historii świata jest mniej niż astronautów. Drogi sport nie dla każdego. Kubica jedyny z Polski ! andyqdodawaj komentarze jak sie rozmnażaja grzechotki i w ile dni kiełkuje rzeżucha, bo kurwa gówno wiesz i próbujesz rechotać
andyq to troll ale martwi mnie to ze w jego slowa uwierzyło 61 osób.
andyq to troll ale martwi mnie to ze w jego slowa uwierzyło 61 osób.
a mogl dalej w F1 smigac.......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów