Robert znowu sie rozjebał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Szkoda Roberta, bo to świetny zawodnik, ale szczęście mu nie sprzyja :|
Za to wypadki ma ogarnięte, jak mało kto:)
Bez świateł jechał.
skid07 napisał/a:
up@ dobrze, że w przepaść nie wpadli? jesteś chorym człowiekem
czemu? wiem, że to sadistic, ale no kurwa, nie chciałbym, żeby zjebali się z tej drogi z dół. A jak Ty chcesz to jesteś chory
Według mnie rzecz tkwi w tym , że rajdy to sport do pierwszego błędu , w f1 natomiast , błąd powodował utratę cennych części sekund , ale na prawdę rzadko kiedy koniec wyścigu. Robert ma za cel wygrać i to wyraźnie widać , jedzie na krawędzi ale zapomina że po pierwsze trzeba dojechać do mety , dopiero potem wygrać w przeciwieństwie do F1 czyli sportu w którym tak na prawdę Kubica spędził większość życia (wliczając gokarty i takie tam). Mimo wszystko życzę powrotu do pełnej sprawności i wielu sukcesów.
nie wiem czemu spinacie się do skid07 napisał dobrze a nie szkoda młoty a szkoda że kamera się wyłączyła przy samym uderzeniu a co do F1 to kolego chyba mało razy to oglądałeś bo elementy są tak kruche że od razu się sypie a utrata tych paru sekund często sprawia koniec wyścigu
Widzicie, Kubica po kilku OS"ach pokazał że potrafi jeździć mimo że jechał po tych drogach pierwszy raz. Kopecky pewnie już pogodził się z 1-wszym miejscem, aż tu na jego szczęście Robert niestety nie ukończył rajdu. Wierze że w Portugalii znowu da czadu !
Powinien zgłosić się do ruskich po lepszą kamerke.
andyq jak nie jesteś fanem f1 i wyscigów to pisz o trawie, kwiatkach, wiosnie, zbieraj mlecze dla króli. Nie wiem czy wiesz ... i 96 czy tam 69 osob polubliło Twoj komentarz, Kubica to pierwszy Polak w f1 ! CZAISZ TO SUKO ? Nie wiem czy wiecie ale ! statystycznie kierowców f1 w historii świata jest mniej niż astronautów. Drogi sport nie dla każdego. Kubica jedyny z Polski ! andyqdodawaj komentarze jak sie rozmnażaja grzechotki i w ile dni kiełkuje rzeżucha, bo kurwa gówno wiesz i próbujesz rechotać
andyq to troll ale martwi mnie to ze w jego slowa uwierzyło 61 osób.
andyq to troll ale martwi mnie to ze w jego slowa uwierzyło 61 osób.
a mogl dalej w F1 smigac.......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów