Było o nim głośno jak śmigał w F1 nawet na podium nie musiał stawać a teraz musi w coś pierdolnąć żeby w mediach zaistnieć.
a co ty się tak srasz do niego, kurwa właśnie największa polewa jest z takich użyszkodników jak ty co czują ból dupy że, ktoś mimo wszystko daje rade i nieźle zapierdala. Prawda jest taka że jakbyś wsiadł z nim do auta to po 100 metrach byś biegał jak kurwa chory kot po kokpicie szukając wyjścia, pajacu...
haha gościu, andyq dobrze gada, bo trzeba mieć w wyjebane znajomości żeby chociaż wsiąść do bolidu F1, ale co tam, Kubica se pojeździł, znudziło go to, wsiadł do prawdziwego samochodu w prawdziwym wyścigu (rajdzie) i pokazał że chuja umie
i chuj jestem zawistny - jak prawdziwy Polak
Niestety ale Kubica jest najlepszym przykładem tego jak szybko można spieprzyć sobie karierę. Ja rozumiem że rajdy były jego pasją i chciał w nich brać udział. Ale z tym mógł poczekać. W rajdach zawsze można zacząć, wystarczy mieć kasę. A z F1 nie jest tak łatwo. Miał zajebistą szansę i ją spierdolił. A najbardziej mnie wkurwia że 90% ludzi widzi winę w źle zamontowanej barierce. Tak jak by to ona przyjebała w samochód a nie na odwrót.
Było o nim głośno jak śmigał w F1 nawet na podium nie musiał stawać a teraz musi w coś pierdolnąć żeby w mediach zaistnieć.
Najbardziej to spieprzyłeś ty pisząc takie pierdy nieudaczniku. Osiągnij w życiu nawet połowę tego co on a potem się wypowiadaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów