Debtor had been hiding this vehicle for some time now. Spotted him working on the vehicle and waited for the perfect time to grab it. When he walked away far enough to made sure I was under the vehicle before he got to it. Watch and see. It's much easier to just pay your car
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
tam się nie pierdolą
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co gdyby właściciel miał broń i użyłby jej w kontekście naruszenia mienia?
cherry_1990 napisał/a:
Co gdyby właściciel miał broń i użyłby jej w kontekście naruszenia mienia?
Własność banku póki nie spłaci. I raczej świadomy jak wygląda wygląda tam zajęcie niespłacanego mienia.
Swego czasu oglądałem taki kanał na youtube Reponut. W momencie zapięcia samochodu staje się on własnością banku. Oczywiście jazda z niezabezpieczonym autem na holu jest nielegalna ale w takim stylu ściągają samochody np z murzyńskich gett gdzie prawdopodobieństwo tego że w trakcie "zmiany właściciela" dostanie się kulkę jest bardzo wysokie.
Tu macie fajne nagranie napadu "czarnego szału" Zwróćcie uwagę na policjanta który nic nie robi. Dobrze wie że im więcej zniszczy tym więcej będzie ją to kosztowało.
Tu macie fajne nagranie napadu "czarnego szału" Zwróćcie uwagę na policjanta który nic nie robi. Dobrze wie że im więcej zniszczy tym więcej będzie ją to kosztowało.
To jest chuj w porównaniu z naszymi realiami gdzie komornik gwizdnie nawet ciągnik sąsiada dłużnika aby tylko hajs się zgadzał.
jedyna różnica tylko,
tam nie płacą zobowiązań, bo mają wszystko w dupie lub nie myślą
a u nas, bo nie mają z czego i za co płacić, ponieważ urzędasy zdążyły wszystko wcześniej ukraść
tam nie płacą zobowiązań, bo mają wszystko w dupie lub nie myślą
a u nas, bo nie mają z czego i za co płacić, ponieważ urzędasy zdążyły wszystko wcześniej ukraść
@up Jeżeli sie nie ma z czego płacić to sie obniża standard życia, a nie sie zadłuża
@up Powiedz to paru grupom zawodowym, gdzie osiągasz szczyt kariery osiągalny w Polsce i masz pieniądze, które nie starczają na życie, mądralo.
doredo napisał/a:
@up Jeżeli sie nie ma z czego płacić to sie obniża standard życia, a nie sie zadłuża
Mało wiesz o życiu, a wierz mi, nie piszę o sobie, bo nie narzekam,
niemniej, szczerze życzę abyś nie doświadczył działających w imię prawa, urzędasów, bo
wydymają cię bez płacenia
-_BrD_- napisał/a:
@up Powiedz to paru grupom zawodowym, gdzie osiągasz szczyt kariery osiągalny w Polsce i masz pieniądze, które nie starczają na życie, mądralo.
Kogo masz na myśli? Bo nawet kasjerki zarabiają tyle, że spokojnie wystarcza. No chyba, że trzeba mieć najmodniejsze ciuszki, mieszkanie w centrum, srajfona za 5k, 96 par butów i jeszcze brajanka (oby jednego), który to wszystko podwaja. Zresztą trzeba było się uczyć, a nie ganiać całą młodość po remizach, to by płaczu nie było.
Ja jakoś studiuje, i utrzymuje się za najniższą krajową. Nie mam luksusów, ale żyć się spokojnie da. Jeszcze czasem mi nawet coś skapnie na drugi miesiąc. Kwestia tego co kto uważa za niezbędne, a raczej czego się naoglądał w telewizji.
edek.bajzel napisał/a:
Mało wiesz o życiu, a wierz mi, nie piszę o sobie, bo nie narzekam,
niemniej, szczerze życzę abyś nie doświadczył działających w imię prawa, urzędasów, bo
wydymają cię bez płacenia
Oczywiście, w administracji da się utonąć. Jednak nie róbcie z dłużników już takich biednych ludzi, bo grom z nich nabrało telewizorów, lodówek i innych chwilówek nie czytając warunków, a potem zdziwienie, że to nie było za darmo. Dokładnie tak jak ci murzyni wyżej. Niesłusznie skarceni przez ramie prawa przedsiębiorcy, którzy mają płacić horrendalne kary za jakieś drobne niedopatrzenie to naprawdę promil spraw komorniczych. Tyczący się zresztą często milionerów typu stonoga, a nie grażynki która źle rozliczyła się z cebuli w warzywniaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów