📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zakupiłem taką kamerkę, ale podobno to przyciąga nieszczęścia... Jak będzie coś ciekawego to będę wrzucał
6:14 najlepsza scena!
W życiu trzeba być chujem...
ku**a nazywajcie rzeczy po imieniu wypadki, wtopy czy coś, a nie jakieś "faile", potem mi 9 letni chrześniak do ojca przylatuję i drze mordę "wujek, ale epic faila zrobiłeś", a ten patrzy na dziecko jak na debila.
JeamBeam napisał/a:
A w naszym kraju nawet zimę zabrali!! Politycy od siedmiu boleści!!
Ja tam za śniegiem nie tęsknię.
Ale wychodzę z założenia, że w mieście nie ma co unikać kolizji. Ktoś wymusi Ty uciekasz wpierdalasz się w latarnie a gość jedzie dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów