📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zawsze bawiła mnie banda pedałów która wolała pościskać się na ziemi zamiast iść jak ludzie na piwo i wyjaśnić nieporozumienia.
przecież to się nożami rozwiązuje albo przychodzi się z kolegami , słabe :|
Massdeath napisał/a:
-Rozumiem że non stop wpierdol chwytaszZawsze bawiła mnie banda pedałów która wolała pościskać się na ziemi
Stuku napisał/a:
Na ostatnim filmiku, ktory moim zdaniem jest najlepszy- grubcio szybkosciowo nie nadążał- generalnie to nie pedały, tylko kolesie z jajami.Gdzie krew ?
wds
Na ostatnim filmiku gruby ma dwie pizdy pod pachami i jednocześnie dostały okresu:D
Trzeba być pizdą by okładać leżącego. To jak bicie bezbronnego.
Chodź bym miał przegrać nie posunął bym się do tego.
Precz z ciotyzmem
Precz z ciotyzmem
Pitis napisał/a:
Trzeba być pizdą by okładać leżącego. To jak bicie bezbronnego.
Precz z ciotyzmem
A takie pierdolenie. Wiesz czemu się tłuką? Jest różnica, jak jeden ćwok napada innego ćwoka bez powodu, by mu tylko najebać / okraść.
A może ten co dostał wpierdol napluł w twarz jego dziewczynie? A może mu okradł brata? A może to ta pizda z filmiku co kolesie szczają na babkę na ulicy i teraz synek tej babki dopadł jednego z nich? A może ten co leży to pedofil i wyruchał mu siostrę?
Nie wiesz o co się tłuką, to nie pierdol.
Chociaż pewnie jakby Ci siostrę jakiś pedo-rusek wydymał, to byś go poprosił, żeby Ci opowiedział jak było i maltretował byś przy tym fujarę. Żeby go przypadkiem nie skopać na leżąco.
widać że kurwa bijatykę większość tu zebranych widziała tylko w telewizji albo na necie :/ czasem bywa tak że walka schodzi do parteru i czasem nie mam możliwości temu zapobiec
5:16 pachy mu krwawią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów