📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
U ruskich to jest fajnie.
4:52 Kurwa jaka znieczulica ludzi, chuj ze to Rosja. Mialem podobna sytuacje w lipcu. Pijaczyna (bezdomny) przechodzil wieczorem przez jezdnie, do tego wyjebal sie na srodku pasa. Jucha mu leciala z rozwalonego łba a wiara zamiast mu pomoc to chamsko wymijala go samochodem jeszcze opierdalając przy okazji. Przeciez nikt nie ma czasu bo gonimy zachod..
Zal mi sie chlopa zrobilo, zatrzymalem sie na samym srodku drogi, awaryjny i dawaj z gosciem na chodnik. Wtedy przekonalem sie pierwszy raz jak dziala nasz nr 112, ponad 15 min trwala proba polaczenia sie z kimkolwiek. Nieszczesnik leb do kosci sobie rozwalil do tego mial wsztrzas mozgu.
Cala akcja trwala az do zabrania go do szpitala ponad godzine a ja caly czas bylem sam z gosciem. Smierdzacy ulicznym brudem i alkoholem, ujebany od krwi wracajac do domu czulem nie tyle smród ale poczucie pomocy innym. Niesamowite uczycie ktore wewnetrznie daje ogrom radosci i podbudowuje psychike.
LUDZIE, REAGUJCIE POMOCĄ NAWET BEZDOMNYM/PIJAKOM! tymbardziej ze zbliza sie zima...
P.S. Wiem ze to sadistic, ale czasem warto komus pomoc bo nigdy nie wiesz co Tobie przyniesie zycie.
Zal mi sie chlopa zrobilo, zatrzymalem sie na samym srodku drogi, awaryjny i dawaj z gosciem na chodnik. Wtedy przekonalem sie pierwszy raz jak dziala nasz nr 112, ponad 15 min trwala proba polaczenia sie z kimkolwiek. Nieszczesnik leb do kosci sobie rozwalil do tego mial wsztrzas mozgu.
Cala akcja trwala az do zabrania go do szpitala ponad godzine a ja caly czas bylem sam z gosciem. Smierdzacy ulicznym brudem i alkoholem, ujebany od krwi wracajac do domu czulem nie tyle smród ale poczucie pomocy innym. Niesamowite uczycie ktore wewnetrznie daje ogrom radosci i podbudowuje psychike.
LUDZIE, REAGUJCIE POMOCĄ NAWET BEZDOMNYM/PIJAKOM! tymbardziej ze zbliza sie zima...
P.S. Wiem ze to sadistic, ale czasem warto komus pomoc bo nigdy nie wiesz co Tobie przyniesie zycie.
Naprawde dobra kompilacja- browarek leci
Krówka (jak to na Krówki przystało). Przeszła przez pasy. Kultura przede wszystkim
0:47 to zaskoczenie i ta poduszka powietrzna. Nie wiem Czy szybciej niż ta poduszka będąc na jego miejscu nie miałbym w gaciach Haha.
Gość z 5:03 przypomina mi historię kretyna który chciał żeby firma w której pracowałem załatwiła mu odszkodowanie. Za co? Otóż z okazji majówki postanowił nieco wypić i pobawić się w kopanie przejeżdżających aut przy drodze ekspresowej, bawił się doskonale dopóki motocyklista swoim stalowym rumakiem nie oderwał mu tej nogi przy samej dupie (dosłownie). W sumie kazaliśmy spadać mu na szczaw i zgłosiliśmy się do motocyklisty (temu załatwiliśmy kasę).
Dziadek 1:05 dobry pewnie machając ręką wołał "Czego na mnie trąb..."
Przez autostrade przechodzić
Ale ten pierwszy, to widać, że ewidentnie leci pod koła celowo. Wysiadłbym i jeszcze sęków bo ryju nakładł, albo z partyzanta parę razy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów