Nie ma takiego miasta Warszafka. Na miasto Warszawa mówi się Warszawa. Czytaj naszą nazwę ze zrozumieniem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łap piwo za sam nagłówek
"Od słoików dla słoików" odcinek 23.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
w 0:15 typowy Warszawki burok. Widzi, że Nissan zasygnalizował i rozpoczął manewr, ale trzeba dołożyć gazu i być oburzonym.
Warszafka lub Warszawiści to już od lat utarte określenie na napływową ludność podobną trochę do uchodźców - oczywiście sami doktorzy, inżynierowie i ogólnie ludzie na bardzo wysokim poziomie.
@up. Ja tam widzę zajeżdżanie drogi. A klakson raczej ostrzegawczy. Nie oceniaj wszystkich swoją chamską miarą
@up. Ja tam widzę zajeżdżanie drogi. A klakson raczej ostrzegawczy. Nie oceniaj wszystkich swoją chamską miarą
Gdybyś czytał ze zrozumieniem, albo chociaż myślał, to wiedziałbyś, że chodzi o kierowców a nie o miasto...
warszafka warszafka warszafka warszafka warszafka warszafka warszafka warszafka
i co mi zrobisz?
i co mi zrobisz?
właśnie to jest ciekawe, że dla większości kierowców w Warszawie nie obowiązują żadne przepisy i nikt z tym nic nie robi
[/w 0:15 typowy Warszawki burok. Widzi, że Nissan zasygnalizował i rozpoczął manewr, ale trzeba dołożyć gazu i być oburzonym. ]
Od kiedy to zasygnalizowanie uprawnia do wykonania manewru?
Pana z peżota i tego ze skutera wyraźnie czekał akt drugi, pewnie ciekawszy od rzucenia kilku kurew przez otwarte drzwi, których i tak nie było słychać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów