📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ciekawe czy jakbym się spuścił na ekran to sperma by się pojawiła.
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
W przyszłości nawet murzyn będzie w stanie obsłużyć komputer!
Heurystyka Relatywnych Algorytmów ale to przyszłość przyszłości ... się wie, to się czuje
a ja flesza 10 nadal nie mam w telefonie i jak tu sobie chłopców mogę na showupie poglądać jak mi nie działa ?
Normalnie czary, ale wtedy będzie się działo w internetach, co chwile fejkowe zdjecia i informacje, że ktoś Ufo bądź Jezusa widział.
@visainfinity
jesteś zbyt optymistyczny, w przyszłości będzie im się łatwiej kradło bo cała elektronika maleje(podzespoły)i łatwiej będzie zabrać za jednym zamachem
jesteś zbyt optymistyczny, w przyszłości będzie im się łatwiej kradło bo cała elektronika maleje(podzespoły)i łatwiej będzie zabrać za jednym zamachem
Chuja tam, w praktyce chciałbyś coś zrobić, a komputer robiłby zupełnie coś innego przy takich pociągnięciach palcami
Istny sadyzm.
Jeśli to jest przyszłość ta ja żyję w kosmosie...hahaha
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów