Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lucar1 2021-08-22, 6:30 3
Kwintesencja sadola, cale szczescie ze passatem da sie jezdzic caly rok
Zgłoś
Justynka99 2021-08-22, 6:34 6
Adrian92 napisał/a:

Mam wrażenie, że na rowerzystów najbardziej narzekają ludzie co wygrali prawko w chipsach, którzy są na tyle niepewni siebie, ze nie potrafią wykonać manewru wyprzedzania i kurwują pod nosem jak widzą w oddali rower
Sam od czasu do czasu wsiąde na rower i niesamowicie mnie to bawi kiedy jadę ulicą, blisko krawężnika, za mną tworzy się korek bo kurwa chłop nie ma na tyle chyba odwagi baźd zwyczajnie umiejetności żeby wyprzedzić.
Tylko nie zaprzeczajcie, jeżdżę rowerem, jeżdżę samochodem, widzę jak ludzie mają problemy z manewrem wyprzedzania, jakie mają problemy w podejmowaniu decyzji na drodze.

Może w twojej wiosce tak jest. W miastach często pas ruchu jest ograniczony z dwóch stron krawężnikami (np. z jednej strony chodnik, z drugiej torowisko) i miejsca zostaje tyle, że jak jedziesz czymś większym, niż Tico to po prostu nie ma szans się zmieścić. Oprócz tego co kawałek zwężki i wysepki na przejście dla pieszych + progi, żeby się zbyt płynnie nie jechało.
Zgłoś
dogip 2021-08-22, 7:29
Właśnie kończące się lato to wysyp tych brzęczących skurwysynów. Sezon zbioru owoców (jabłka itp.). Czasem taka kurwę łapie się razem z owocem.
Zgłoś
pro_avenger 2021-08-22, 7:34 4

Jakby tych downów wyjebać z drogi to było by pięknie.
Zgłoś
ra0mir 2021-08-22, 7:36 1
Niestety największe robaki -TIRy - nigdy nie znikną.
Zgłoś
Jacek86s 2021-08-22, 7:49 1
Justynka99 napisał/a:

Może w twojej wiosce tak jest. W miastach często pas ruchu jest ograniczony z dwóch stron krawężnikami (np. z jednej strony chodnik, z drugiej torowisko) i miejsca zostaje tyle, że jak jedziesz czymś większym, niż Tico to po prostu nie ma szans się zmieścić. Oprócz tego co kawałek zwężki i wysepki na przejście dla pieszych + progi, żeby się zbyt płynnie nie jechało.

Ocho, pewnie jedna z tych pań co jadą suvem z dobrym przyspieszeniem, niewidzaca maski auta.
Zgłoś
John-Flopp 2021-08-22, 7:50
Dosłownie już widzę jak ktoś to na dzidę wpierdala... słaby poziom na sadola
Zgłoś
Jacek86s 2021-08-22, 7:54 1
Justynka99 napisał/a:

Wyjedź czasami poza osiedlowe uliczki, tam nie ma garbów
Zgłoś
Igorek95 2021-08-22, 8:23 14
Adrian92 napisał/a:

Mam wrażenie, że na rowerzystów najbardziej narzekają ludzie co wygrali prawko w chipsach, którzy są na tyle niepewni siebie, ze nie potrafią wykonać manewru wyprzedzania i kurwują pod nosem jak widzą w oddali rower
Sam od czasu do czasu wsiąde na rower i niesamowicie mnie to bawi kiedy jadę ulicą, blisko krawężnika, za mną tworzy się korek bo kurwa chłop nie ma na tyle chyba odwagi baźd zwyczajnie umiejetności żeby wyprzedzić.
Tylko nie zaprzeczajcie, jeżdżę rowerem, jeżdżę samochodem, widzę jak ludzie mają problemy z manewrem wyprzedzania, jakie mają problemy w podejmowaniu decyzji na drodze.

A ja mam wrażenie że mieszkasz w małym mieście gdzie nie ma np. pedalarzy na elektrycznych rowerach z "pyszne.pl", którzy wpierdalają się na rondo jadąc 40km/h nawet się nie oglądając i nie masz pojęcia o czym mówisz, ale musisz się odezwać i pochwalić jaki zajebisty z ciebie kierowca który robi 2k km rocznie wokół swojej pipidówy bo by cię chuj jasny strzelił.

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
petru23 2021-08-22, 8:29 1
Wolę kurwa muchy i komary niż 35C w chalupie
Zgłoś
35i 2021-08-22, 8:53
Blady-34 napisał/a:

Dosłownie już widzę jak ktoś to na dzidę wpierdala... słaby poziom na sadola

Wzięte z "wiocha".
Zgłoś
Isstred95 2021-08-22, 11:12 2
Adrian92 napisał/a:

Jeśli jedziesz jak najbliżej prawej, to Ciebie nie dotyczy zdjęcie. Dotyczy za to robaków, co se urządzają peleton i robią zator na drodze jadąc środkiem pasa, albo obok siebie.
Zgłoś
freddy.krueger 2021-08-22, 11:49
Dżako napisał/a:

Od os to się odwal bo to pożyteczne stworzenia.

Miałem wczoraj nieprzyjemność się o tym przekonać jak mnie użądliła bez powodu w kark i wylądowałem w szpitalu gdzie skuli mi żyły i dupę żeby mnie uratować (wcześniej nie byłem uczulony ) więc mimo ich pożyteczności jak dla mnie jebać kurwy maczetami !!!
Zgłoś
kolosasz 2021-08-22, 12:30
Gdy nie ma śniegu, to rowerem można śmigać cały rok. A przypominam, że z powodu globalnego ocieplenia
śnieżna zima to ewenement. A więc klepane blacharstwo obok problemu czy klepak odpali i ruszy, będzie
mieć jeszcze jeden stres: rowerzystów
Zgłoś
Sonal 2021-08-22, 13:00
petru23 napisał/a:

Wolę kurwa muchy i komary niż 35C w chalupie

Włącz klimatyzację. Po to ona jest.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem