📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
ru_ziolo napisał/a:
Ja pierdole. Kończę rozmowę (nie dlatego, że nie mam argumentów) bo ktoś mądry powiedział:
"Idiota sprowadzi cię w dyskusji do swojego poziomu a później pokona jego własną bronią"
Podsumowanie.
Ja się nie wpierdalam w wasze poglądy i wy się nie wpierdalajcie w moje.
Tego nie powiedział nikt mądry.
Antysemityzm i rasizm to nie poglądy - to zwyrodnienie uznane w cywilizowanych krajach (właściwie prawie we wszystkich) za przestępstwo. Ale zapewne to prawodawcy się mylą a nie ty. Wytrzyj pianę z twarzy i idz skopać jakiegoś psa czy coś.
na puszcze "giftgase" tzn gazowy prezent/gas podarunkowy, nie jeden żyd pewnie otworzył z myślą, że w środku jest niespodzianka.
Jopas91 napisał/a:
@tysonic Ktoś tu jest lewakiem A wiadomo c się robi z lewactwem
Skoro tak twierdzisz - bo ja to nawet nie bardzo wiem co to znaczy i raczej nie zamierzam sprawdzać. No człowiekiem jestem, tyle tylko wiem. A odnośnie robienia czegoś z kimś/komuś - robi się to, co można. Ty możesz akurat gówno mi zrobić tak więc zluzuj zwierak i ulżyj sobie.
tysonic napisał/a:
Haha ale się kurwa uśmiałem...wypierdalaj z tym antysemickim rasistowskim gównem zakompleksiony pacanie. A w czym Polak lepszy od Żyda z Izraela czy Negro z Afryki? Jeden chuj jak dla mnie tylko pytanie który ma większe kompleksy.
I smell a jew.
I smell a savage. Otóż byś się zdziwił gościu że ktoś może tak bezinteresownie bronić "normalności". Ta, no ja wiem że nie jesteś sobie tego w stanie nawet wyobrazić bo na świecie interesowni, egoistyczni i egocentryczni są w przewadze, ale ja ci udowadniać nieczego nie będę. To nie byłby żaden wstyd. Wstyd to być antysemitą, rasistą, zawistnikiem, zamkniętym umysłem, homofobem, ksenofobem czyli jednym słowem - totalnym dzikusem i ciemniakiem. Mamy w końcu XXI wiek stary a ty najwyrazniej tkwisz gdzieś w średniowieczu.
Błąd. Cyklonu B używano od 1941r. w obozach a nie od 1939r.
jedno tylko dodam. Dopóki nie dali Żydom terytorium żeby sobie Izrael założyli to Palestynczycy i inni arabowie (tak sie pisze?) mieli te ziemie w dupie. Pustynne nieurodzajne tereny izraelczycy zamienili w metropolie na wysokim poziomie i jak sie już wygodnie po ciezkiej pracy rozsiedli to sie nagle arabusom przyponiało, że to przecież ich ziemia i muszą ją odebrać. Egipt ze dwa czy trzy razy napadał na Izrael (yomkipur i takie tam) i z każdym razem dostawał po dupie. Partyzantów izraelczycy nazywają terrorystami, bo takie metody stosują (palestyńczycy) - wysadzanie sie w powietrze, zamachy na zwykłych obywateli kobiety, mężczyzn i dzieci. tak działaja terrorysci i tak należy ich nazywać. Podkreślam przed powstaniem państwa Izrael mieli wyjebane na te ziemie, bo nic tam nie było, a jak Żydki zrobiły z tej pustyni normalny kraj to sie arabom nagle odmieniło i Ziemia Święta, Allah Uakbar, Dżihad i wogóle ja pierdole.
Żydzi trakrtuja ich "źle", bo palestynczycy sobie na to zasłużyli. Uważam jednak, że powinni sie w końcu jakoś dogadać, bo to jest chore. Tyle
Żydzi trakrtuja ich "źle", bo palestynczycy sobie na to zasłużyli. Uważam jednak, że powinni sie w końcu jakoś dogadać, bo to jest chore. Tyle
Ja tam nie jestem ani fanem Izraelczyków ani Palestyńczyków. W jednym programie dok. pokazują jak Izraelski żołnierze na granicy zle traktuje i nie chce puścić Palestyńskiego ojca który niesie lekarstwa dla syna, w drugim znowu to Palestyńczyk robi zamach i zabija przy okazji małe Izraelskie dzieci. Tak więc do kurwy nędzy - trochę obiektywizmu ludzie bo to co tu niektórzy robią to kurwa zwyczajnie podstawówka dla uchniętych. Nienawidzisz jakiegoś narodu bo "coś tam"? To kurwa z tobą jest problem a nie z nimi.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Ale widzisz - kazać to ty sobie możesz i za społeczeństwo również zabierać głos nikt ci nie broni. Tylko obciach trochę że czujesz się tak niepewnie że aż musisz zabierać głos za cały naród. Problem w tym że mocy sprawczej to nie ma zupełnie wcale. Tak więc - mów za siebie chłopie bo ani mnie nikt nie okrada (czasem jakiś Polak coś skubnie z portfela w tramwaju) ani wypierdalać mi nikt (kto ma władzę) nie każe, ani nawet nie jest mi cię żal. No może trochę, przebija się coś spod tej odrazy uczciwie przyznam.
@tysonic
O kurwa, no ale ty to jesteś niemożliwy - jesteś chyba bardziej przekonany o swojej zajebistości, niż Jarosław K.
Człowieku, wyluzuj trochę, bo się tu spinasz chyba najbardziej ze wszystkich.
O kurwa, no ale ty to jesteś niemożliwy - jesteś chyba bardziej przekonany o swojej zajebistości, niż Jarosław K.
Człowieku, wyluzuj trochę, bo się tu spinasz chyba najbardziej ze wszystkich.
Myślę że najmniej tak więc postaraj się następnym razem nie mierzyć innych miarą swoich wad i przywar. A na Jarosława to patrzeć nie mogę - koleś ma poglądy podobne do was. Też ksenofob i kościelniak zawsze na wszystko i na wszystkich obrażony "bo tak". Jak wy na Żydów (instynkt stadny jak mniemam).
Ktoś powinien linka do tego posta podesłać tej blogerce, co upierała się przy prawidłowości nazwy "polskie obozy koncentracyjne". Prawda jest taka, że przez takie mendy jak autor posta i jego koleżki nienawidzą nas w świecie, nie Żydów nienawidzą, nas. Każdy patriota powinien takich Wolaków tępić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów